От 13 септември българските кинофенове ще имат възможността да се

...
От 13 септември българските кинофенове ще имат възможността да се
Коментари Харесай

Новият филм на Джей Ло е вдъхновен от истински събития на Уолстрийт

От 13 септември българските кинофенове ще имат опцията да се любуват на красивата Дженифър Лопес, до момента в който им танцува на стълб във кино лентата „ Да свалиш Уолстрийт ", оповестява Форум Филм България.

Едно от най-големите провокации пред актрисите в лентата е точно танцът на стълб. Констанс Ву споделя, че в никакъв случай в живота си не е изпитвала сходна мускулна тресчица. Дори дългогодишната танцьорка с разнороден опит на сцена Джей Ло споделя, че това е едно от най-трудните неща, които е правила. „ Тренирах съвсем шест месеца. Носех си портативен стълб във всеки град, с цел да не пропущам подготовка. Използвах мускули, за които не се бях сещала преди този момент ", споделя тя.

За образованието на девойките във кино лентата се грижи Джоана Сапаки - някогашен реализатор и акробат от трупата на Cirque de Soleil.

Вдъхновен от същински истории, „ Да свалиш Уолстрийт " е комедийна история, която наблюдава живота на няколко стрийптийзьорки, които вземат решение да трансформират разпоредбите на играта с богатите си клиенти от Уолстрийт. В началото на 2007 година Дестини (Констанс Ву) е млада жена, която се пробва да свърже двата края и да се грижи за себе си и баба си. Това напълно не е елементарно. Всички в стриптийз клуба, в който работи - от шефа през диджеите до барманите - чакат своя дял от извоюваното от нея. По един или различен метод... Животът ѝ се трансформира вечно, когато среща Рамона (Дженифър Лопес), която изкарва огромните пачки в клуба.

Двете дами мигновено си харесват и Дестини научава доста от триковете на специалността от Рамона. А неустоимата Даймънд (Карди Би) няма по какъв начин да не добави и пикантна щипка мръснишки придвижвания. Но най-важният урок, който Дестини научава, е, че когато си част от една гнила система, би трябвало да прецакаш или да бъдеш прецакан. Дестини и Рамона натрупват купища пари, до момента в който не идва крахът на фондовата борса през 2008 година Акулите от Уолстрийт ограбват всички и се измъкват безнаказано.

Сега Рамона, Дестини и още две танцьорки, които се причисляват към тях - неудържимата Мерседес (Кики Палмър) и младата и почтена Анабел (Лили Райнхарт), ще извърнат нещата в своя изгода. Схемата им за бърз триумф наподобява съвършена и имат вяра, че никой няма да пострада. Докато нещата не излизат отвън надзор.
Дженифър Лопес, която влиза в ролята на Рамона и на продуцент на кино лентата, споделя, че това, което я притегля към плана е, че „ Да свалиш Уолстрийт " е за „ лакомия, власт и американската мечта; за редното и нередното; за това, какъв брой надалеч си подготвен да стигнеш, преследвайки фантазиите си ".

" Показваме един свят, който ни е добре прочут от киното и малкия екран, само че от друга позиция - тази на танцьорките ", разказва плана си сценаристката и режисьор на кино лентата Лорийн Скафария. „ Епична кръстоска сред престъпна драма, стриптийз филм и проучване на икономическата злополука, която промени живота на толкоз доста хора

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР