От 13 март цяла България е в извънредно положение. Именно

...
От 13 март цяла България е в извънредно положение. Именно
Коментари Харесай

Сексолог разкри как карантината влияе на секс мераците

От 13 март цяла България е в изключително състояние. Именно за ограничение на разпространяването на ковид всички специалисти предлагат обществена изолация и в случай че е належащо домашна карантина. Оставането вкъщи с колегата може да бъде доста изнервящо или пък тъкмо противоположното. Точно по това време връзките да се изгладят и тръгнат в нова позитивна тенденция. Известният сексолог и психотерапевт Евгений Кулгавчук разкри по какъв начин карантината влия на секс връзките с колегата. „ Коронавирусната карантина може да укрепи връзките сред влюбените и да помогне на двойките да съживят искрата в връзките си. Това ще се случи, в случай че методите към интимността по време на изолираност с креативност “, сподели сексологът. Той е безапелационен, че ограничението на обществените събития и намаляването на контактите с хора отвън дома може да има позитивен резултат върху близостта с колегата. Сексологът Евгений Кулгавчук счита, че макар епидемията сексът ще помогне на някои да станат по-щастливи. „ Като си давате повече време от преди, някои двойки ще могат да извърнат сегашния миг в своя изгода. Ставайки по-близки и увеличавайки броя на интимните контакти, можете да станете по-щастливи и още по-забавни, макар епидемията “, счита сексологът.

Единственият проблем с карантината е…
Сексът е противопоказан за тези, които са изолирани от обществото по медицински аргументи (а имен само че диагностицирани с коронавирус). Но сексологът е безапелационен, че за всеки проблем има и изобретателно решение. „ Ако една от двойките е в карантина, тогава интимните контакти са противопоказани, защото коронавирусът се предава посредством въздушни капчици. В този случай новите технологии могат да дойдат на помощ: някои от най-креативните двойки употребяват карантинното време за виртуален секс посредством видео връзка. Това прекарване може да бъде ново и вълнуващо и даже да разнообрази предходния ви полов живот “, споделя сексологът.

Сексът също укрепва имунната система
„ Не забравяйте, че постоянният полов живот освен усъвършенства настроението, само че и понижава напрежението и безпокойството. Освен това интимните милувки усъвършенстват имунната система. До известна степен можем да кажем, че сексът освен носи страсти, само че и укрепва организма. Единственото изискване е, че сексът не би трябвало да е по обвързване. Не забравяйте, че той би трябвало да се основава на позитивни страсти. И сексът би трябвало да стартира с усмивка, нежна милувка и целувка. Тогава той ще донесе още повече позитивни страсти “, изясни сексологът Евгений Кулгавчук
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР