От 13 до 15 септември в кариера Балша ще се проведе

...
От 13 до 15 септември в кариера Балша ще се
проведе
Коментари Харесай

Пикап ISUZU D-MAX показва възможности на СтроМа Експо 2017

От 13 до 15 септември в кариера Балша ще се проведе профилирано ревю на машини и уреди за строителството, пътното строителство и минната индустрия - СтроМа Експо.
На щанда на София Франс Ауто, официален дилър на Isuzu за България, ще бъде показан новият пикап Isuzu D-MAX. В неговите off-road и товарни благоприятни условия ще могат да се убедят посетителите на ревюто и на специално направено трасе.

Isuzu D-Max е последният модел от дълга серия пикапи на Isuzu, чието начало е поставено през 1963 година, когато Isuzu създава първия си пикап.

Пикапът е с мотор и шаси, здрави като при камионите. D-MAX е планиран и създаден да прави доста работа дълго време.

Isuzu D-MAX е оборудван с нов, съвременен дизелов мотор Isuzu (RZ4E-TC), 1.9 литра, Euro 6, който продължава традицията на Isuzu за забележителна надеждност и представяне с дълъг живот и ниски разноски за гориво.

Isuzu D-MAX е с по-ниско брутно тегло поради намаляването на тежестта на новия двигател RZ4E-TC и новите трансмисии. Резултатът от това е по-голяма товароносимост - 1080 кг. и по-голям капацитет на изтегляне – 3 500 кг.

Дългото междуосие (3,095 mm) на пикапа осигурява по-добро шофиране и поведение на пътя и понижава момента на наклоняване. Намален е спирачният път при спешно и рязко прекъсване, а контролът на лидера е повишен, без значение от тежестта на товара.

За София Франс Ауто
СФА сплотява група компании с инвестиции в региона на продажбата и обслужването на коли, импорт и дистрибуция на аварийни елементи, аграрен сектор, недвижими парцели, произвеждане на енергия от възобновими източници.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР