От 12-ти до 21-ви декември, във възрожденското училище в Кюстендил

...
От 12-ти до 21-ви декември, във възрожденското училище в Кюстендил
Коментари Харесай

Благотворителна изложба за Тони ще се проведе в Кюстендил

От 12-ти до 21-ви декември, във възрожденското учебно заведение в Кюстендил ще се организира благотворителна галерия за 20-годишния Тони Костов, който се нуждае от средства за лекуване в чужбина. Както Actualno.com писа, Тони е подложен пред голямо тестване да се бори с остра лимфобластна левкемия (prо-B ALL). За да живее, Тони има потребност от нашата помощ.

Семейството му е подало документи във водещите онкологични лечебни заведения в Европа. Дали ще би трябвало трансплантация на костен мозък, ще е ясно след края на първия курс химиотерапия. До момента се знае, че хипотетичната сума за лекуването му ще бъде към €150 000.
Изложбата ще се състои под наслов “Купи картина - избави живот! “ и в нея ще се включат произведения от фонда на Национален конкурс “Пролет върху листа “ и произведения на Арт - ателие “Духовна пътека за млади зографи “. Средствата от изплатените картини ще бъдат предоставени за лекуването на Тони Костов, разясниха от отдел “Култура и духовно развиване “ към Община Кюстендил, за сътрудник на от града.
Дарителска сметка:
IBAN BG25 SOMB 9130 1066 1562 01
BIC SOMBBGSF
Общинска банка
титуляр: Тони Тончев Костов
PayPal: [email protected]
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР