От 12 септември (понеделник) сутрешното лайфстайл предаване 100% будни“ по

...
От 12 септември (понеделник) сутрешното лайфстайл предаване 100% будни“ по
Коментари Харесай

Любими предавания на БНТ се завръщат в ефира от 12 септември

От 12 септември (понеделник) утринното начин на живот предаване „ 100% будни “ по Българска национална телевизия 1 ще бъде с нов начален час – от 9:20 ч. до 11:00 ч. Всеки работен ден лъчезарните водещи Мария Андонова и Стефан А. Щерев ще се грижат за положителното въодушевление на феновете със завладяващи рубрики, потребни хрумвания и любопитни полемики. В новия сезон „ 100% будни “ се концентрира върху науката , по тази причина измежду новите попълнения в екипа на предаването е химикът Наско Стаменов . Всеки петък той ще среща аудиторията на публичната телевизия с необятния свят на химията по наличен и прелестен метод. Веднага след „ 100% будни “ програмата на Българска национална телевизия 1 продължава с Дими Стоянович и предаването „ Култура.БГ “ – от 11:00 ч. до обедната емисия вести „ По света и у нас “.

На 17 септември (събота) в 21:00 ч. се завръща късното вечерно шоу „ Събота вечер с Българска национална телевизия “ с водещ Ники Станоев. Много смях и звездни срещи с известни персони чакат феновете на Българска национална телевизия 1, като няма да липсват и изненади – нов сегмент в предаването с присъединяване на артистите от „ ШиЗи Импро Театър “ Яна Огнянова, Златин Цветков, Илиан Илков и Катя Бръмбарова. За първи път в българския ефирен ефир четирима артисти ще импровизират върху задания, които получават на момента.

Шоуто „ Музика безспир “ също ще сложи началото на своя нов сезон. От 22 септември, всеки четвъртък в 21:00 ч. музиката ще завладява ефира на Българската национална телевизия с телевизионни концерти на известни български реализатори.

КАКВО НОВО?

Нещо ново ще заблести в програмата на публичната телевизия от 18 септември. Всяка неделя от 19:00 ч. Драгомир Драганов ще посреща феновете в студиото на „ С Българска национална телевизия вечно “ , с цел да споделя дружно със звездните си посетители незабравими и вълнуващи истории на огромните български актьори и създатели. „ С Българска национална телевизия вечно “ е естествено продължение на „ Българска национална телевизия на 60 “ и също като него ще остане непокътната територия за мемоари и преосмисляне.

И МНОГО СПОРТ, РАЗБИРА съдебна експертиза!

Едни от най-значимите спортни събития ще излъчи Българска национална телевизия през септември. До 18 септември Българска национална телевизия 3 излъчва европейското състезание по баскетбол , в което след 11-годишно спиране присъединяване взима българският народен тим. От 12 до 18 септември следва международно състезание по битка , а от 14 до 18 септември София е хазаин на международното състезание по художествена гимнастика . Зрителите на публичната телевизия могат да гледат грациите онлайн в ефира на Българска национална телевизия 3, а финалите, българските участия и награждаването – в ефира на Българска национална телевизия 1. Златните девойки имат съществени шансове за златни медали, а надпреварата ще дефинира и първите квоти за Олимпийските игри в Париж 2024. На 23 и 26 септември публичната телевизия ще излъчи онлайн мачовете на българския народен тим по футбол от шампионата УЕФА Лига на нациите . Първата среща на лъвовете е с Гибралтар в Разград, като това ще бъде и дебютният мач на новия народен селекционер, а за втората – националите ни летят за Македония.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР