От 12 до 14 март във Виена ще се проведе

...
От 12 до 14 март във Виена ще се проведе
Коментари Харесай

Възпитаничка на гимназия във Видин ще представи страната ни на форум във Виена

От 12 до 14 март във Виена ще се организира юношески конгрес за предварителна защита на зависимостите и обменяне на положителни практики в областта на битката с опиатите и другите пристрастявания. Страната ни ще бъде представяна от двама души, единият от които е възпитаничката на Гимназията с преподаване на непознати езици "Йордан Радичков " във Видин Ивана Виткова. Тя е член на Младежкия съвет по предварителна защита на зависимостите в крайдунавския град, за който научава от свои другари. Ивана сполучливо минава през другите стадии на утвърждение безупречно и по този начин става един от двамата представляващи страната ни във Виена.
"Идеята на този конгрес е да обогатим това, което към този момент знаем, да предадем това, което към този момент знаем и да се получи един продан на разнообразни положителни практики с хора от други страни, защото във всяка страна методът на работа и методът на справяне с този проблем е много друг и аз чакам, че ще схвана доста и ще мога да внеса нещо ново в нашата работа тук, в района "- сподели Ивана за идния конгрес.
Тя намира събитието за потребно и счита, че представяйки разнообразни хрумвания, участниците от всички страни ще могат да бъдат доста по-ефективни в активността си, откакто се приберат. Ивана споделя, че в нашия район проблем с опиатите има, само че са нужни ограничения, които би трябвало да се вземат.
"В нашия район има сериозен проблем, изключително с използването на марихуана. Все по-често стартира да се вижда това и по тази причина нашата работа в съвета става все по-усилена и се опитваме да достигнем до допустимо най-вече хора. Самите хора, с които сме се срещали, са ни споделяли, че могат даже и в учебно заведение да си намерят, което е извънредно плашещо, най-малко за мен. "
На форума за предварителна защита на зависимостите и обменяне на положителни практики в областта на битката с опиатите и другите пристрастявания, Ивана отива изцяло готова. Не тъй като има авансово направен материал, не тъй като има някакъв проект по какъв начин да се показа, ами тъй като има много насъбран опит в областта на битката с опиатите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР