От 12.30 ч. на ГКПП Ивайловград - Кипринус временно е

...
От 12.30 ч. на ГКПП Ивайловград - Кипринус временно е
Коментари Харесай

Техническа повреда затвори границата при Ивайловград

От 12.30 ч. на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Ивайловград - Кипринус " краткотрайно е прекратено пропускането на МПС в двете направления заради механически проблем в системата на гръцките управляващи, оповестиха от Групово дело " Гранична полиция ".
На границата с Румъния трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Силистра " на излаз за товарни коли. Поради неприятни метеорологични условия ферибота на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Сомовит - Никопол " не работи.
На границата с Република Турция на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Лесово " трафикът е мощно натоварен на излаз за товарни коли.
На границата с Република Гърция на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " трафикът е натоварен на вход за товарни коли. Поради осъществяване на ремонтни работи на пропускателния пункт е допустимо да има промени в организацията на придвижването на товарните коли. Трасетата ще се ремонтират поетапно, без да се стопира прекосяването на транспортни средства.
На българо-сръбската и на границата със Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
На 24 ноември 2019 година за времето от 9 до 13 ч. на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кардам - Негру вода " ще бъде спряно електрозахранването и прекратено осъществяването на гранични инспекции заради осъществяване на ремонтни действия. Препоръчва се потребление на различни направления.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР