От 12:00 часа Автомагистрали-Черно море“ ще блокират движението в Ришкия

...
От 12:00 часа Автомагистрали-Черно море“ ще блокират движението в Ришкия
Коментари Харесай

Работници от „Автомагистрали-Черно море“ блокират Ришки и Айтоски проход

От 12:00 часа „ Автомагистрали-Черно море “ ще блокират придвижването в Ришкия и Айтоския проход.

" Поводът за следващ път са направените от нас средства за ремонта на автомагистрала „ Тракия “ и неизплатени от държавното сдружение „ Автомагистрали “ ЕАД, директно подчинено на министъра на районното развиване и благоустройство.

Общото обвързване все още за обекта към сдружението от страна на възложителя - „ Автомагистрали “ ЕАД, посредством АПИ, е в размер на 27 644 902 лв. с Данък добавена стойност “, се показва в известието на пътностроителната компания до медиите.  

Полицията в Шумен уведомява водачите, че от 12:00 до 14:00 часа ще бъде затворен пътят II-73, до разклона за Смядово, покрай бензиностанция. Отправя се апел към водачите на товарни коли, които нямат различен маршрут за прекосяване, да съобразят часовете си за тръгване и идване до съответните дестинации. 

Създадена е организация и са съгласувани дейностите с ОД на МВР-Бургас водачите да бъдат предупреждавани за затворения път. Леките коли могат да минават през Риш - Върбица - Велики Преслав - Шумен - Търговище. Пътуващите от Търговище, в посока към Бургас, ще бъдат насочвани за прекосяване по същия маршрут. 

От полицията напомнят на водачите на тежкотоварни коли над 12 тона, че не могат да преминат през Айтоския проход, само че им е обезпечен маршрут към Бургас п рез разклона за село Кълново. 

От ОД на МВР-Шумен предизвестяват, че в село Янково се правят ремонтни действия по пътя и насочат зов към водачите да минават през сектора с нараснало внимание и да съблюдават краткотрайната организация на придвижване, въведена с пътни знаци.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР