От 11 февруари, събота, динозаври и приказни пеперуди в гигантски

...
От 11 февруари, събота, динозаври и приказни пеперуди в гигантски
Коментари Харесай

Дино парк отваря врати на покрива на Grand Mall

От 11 февруари, събота, динозаври и приказни пеперуди в великански размери идват във Варна и ни придвижват в праисторическата епоха.

Атракционната галерия „ Живите динозаври и приказният свят на пеперудите “ отваря порти за гости от събота, 11 февруари, на покрива на най-големия търговски център във Варна - Grand Mall. Праисторическите екземпляри ще гостуват в мола до 15 април 2023 година

Дино паркът показва неповторима разходка в света на динозаврите, посетителите попадат измежду 30 типа движещи се макети на могъщите животни в действителни размери. Между тях са 7-метровия T-Rex или 4-метровия спинозавър. В техния свят на посетители идват великански приказни пеперуди, високи над 1,5 м. Изложбата е авторска идея на основателите от Коко ейджънси.

На място децата ще имат опция да се снимат в динозавърски яйца, до пеперудите с човешки размери, както и да скачат на батути измежду обичаните си герои.

Изложбата е продуцирана от Коко ейджънси. Компанията основава мобилни атракционни паркове в целия свят. През миналите 3 години близо 6 млн. гости са се докоснали до световете на Живите динозаври, дракони и роботи в международен мащаб. Временните атракционни паркове са гостували в Белгия, Катар, Украйна, Полша, Саудитска Арабия. Тази есен Дино паркът посрещна над 50 000 посетители в столицата.

Билетите ще са на цени от 13 лева за деца, студенти и пенсионери, и 15 лева за възрастни и могат да бъдат закупени на място. Деца до 2 година влизат гратис. Ще се оферират и фамилни билети (2 деца сред 2 и 18 година и 2 възрастни) на стойност 50 лева, а за трето дете входът ще е 10 лева

Изложбата е налична за гости в работни дни от 12 ч. до 20 ч., а през уикенда – от 10 ч до 20 ч.
Дино паркът се намира на последния етаж на Grand Mall до кино IMAX.

Подробности открийте на Facebook страницата. Харесайте Facebook страницата, с цел да виждате първи новините и офертите.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР