От 11 декември всеки четвъртък по Фокс Крайм от 22

...
От 11 декември всеки четвъртък по Фокс Крайм от 22
Коментари Харесай

Мистериите на мис Фишър / Miss Fisher Murder Mysteries

От 11 декември всеки четвъртък по " Фокс Крайм " от 22 ч. стартира премиерното за България лъчение на австралийския ефирен сериал " Мистериите на мис Фишър ".

За Франи Фишър към този момент съм писала. Красива, интелигентна, буйна – това е героиня, която не може да ви остави безразлични. Действието се развива сред две огромни войни и иззад всяка трагична гибел, която частният детектив Фишър проверява, се демонстрират проблемите, които до тогава обществото като че ли е успявало да замаже. Правата на дамите, расизмът, детската престъпност, бедността и благосъстоянието, предразсъдъците за това на кого къде му е мястото...Мис Фишър не е безобидно изглеждаща стара дама от провинцията, тя не е и зряла авторка на престъпни романи. Тя е блестяща, богата, толкоз красива, колкото и интелигентна, свободомислеща, невъзмутима и умееща буйно да пази правилата си, доброжелателна и подготвена да се притече на помощ на нуждаещите се, без това да е нравоучително. Капризна и изискана, фешън икона, на която биха завидели и парижките дами, тази дръзка млада жена може освен да кара с непозволена скорост, да се впуска в краткотрайни любовни случки в страха си от обвързване поради свободата си или... Тя е в положение да отвори сейф, да прескочи висока ограда даже с елегантните си обувки на висок ток, тя е частният детектив, който няма да ви остави да скучаете.

Завиждам на всички, които за първи път се срещат с нея, Доти, контрольор Робинсън и сержант Колинс, тъй като ще бъдат очаровани от тази страхотна комбинация на самообладание и пристрастеност.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР