От 10 ноември досега не е инвестирано в БСП като

...
От 10 ноември досега не е инвестирано в БСП като
Коментари Харесай

Депутат от левицата: БСП е изстискан лимон

От 10 ноември до момента не е вложено в Българска социалистическа партия като хрумвания, хора, като организация. Българска социалистическа партия от дълго време е в рецесия - идеологическа, кадрова, организационна. Никой не обръща внимание на това. Това разяснява пред БНР Димитър Стоянов, народен представител от левицата.

По думите му Българска социалистическа партия "живее от избор до избор, на доста места локалните организации са закрити и не идват младежи ".

Румяна Коларова посече Нинова. Лидерът на Българска социалистическа партия играла хазартно и изгубила против ръководещите

В предаването Димитър Стоянов добави: "Методите и задачите са едни и същи. С какво се разграничаваме от лявото и от дясното? Партията е един изстискан лимон. Това, че тук-там някои организации са в кондиция, е изключение. Ние сме се запътили към небитието ".

Според депутата Българска социалистическа партия би трябвало да реши какво ще прави оттук насетне: "Нямаме готови хора… Тази борба за ръководител не е нужна. Изкарваме мръсно долни дрехи на показ, само че то не сплотява, а разделя ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР