От 10 май по кината у нас и в САЩ

...
От 10 май по кината у нас и в САЩ
Коментари Харесай

Комедията с Ан Хатауей „Мошенички от класа“ тръгна по кината

От 10 май по кината у нас и в Съединени американски щати потегли занимателната нова комедия " Мошенички от класа ". Ан Хатауей и Ребъл Уилсън влизат в функциите на две дами, концентрирали целия си капацитет върху концепцията да господстват над мъжете с единствената цел да се снабдят с колкото се може повече... пари.
Пътят до безспорното съвършенство в света на подлостта е сложен, само че пред двете се отваря опцията да обединят силите си и идващите им завоевания да се трансфорат в най-успешните им „ бизнес планове ". След професионалния инструктаж по изкуство на измамата, който Джоузефин (Ан Хатауей) предава със забележителен престиж на незадоволително обиграната Пени (Ребъл Уилсън), стартира самоуверено премеждие, което ще сложи двете по едно и също време в ролята на съпернички и партньорки.Въпросът, който ще вълнува фена, е дали ще последва популярен триумф или манипулативните им тактики ще бъдат увенчани с величествен неуспех.

Във кино лентата по концепция на Станли Шапиро, Пол Хенинг и Дейл Лонър вземат участие още Алекс Шарп, Ингрид Оливър, Ема Дейвис и други Режисьотр на лентата е Крис Адисън, а сценаристи са Станли Шапиро, Пол Хенинг, Дейл Лонър и Джак Шефър.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР