От 10 години няма проведени реформи, икономиката е на батерии.

...
От 10 години няма проведени реформи, икономиката е на батерии.
Коментари Харесай

Карадайъ: Държавата е в хаос, да спре изборната кампания от джипката

„ От 10 години няма извършени промени, стопанската система е на акумулатори. Най-големите вложители се оказват българските емигранти. Държавата е в безпорядък и единичните решения на достигналите краен лимит проблеми, основават усещане за политика и ръководство на оцеляването “.
Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в декларация от името на парламентарната група.
 Първи избирателен спор: От историческо дъно за Народното събрание до разградската десница Първи избирателен спор: От " историческо дъно за Народното събрание " до " разградската десница "
Политически спор сред парламентарно показаните партии в ефира на bTV се случи през днешния ден, на старта на предизборната акция. Какво прочие..
„ Никога след 1989 година не е било толкоз значимо кои политически сили ще ръководят страната и ще дефинират бъдещето ни. Предстоящите избори са доста значими и изискват съществено отношение на всеки български гласоподавател, тъй като е доста значимо какъв модел ще избере негово величество гласоподавателят.
Изборите би трябвало да сложат завършек на разделянето и опълчването в българското общество, което е нездравословно и води до съсипия на полезностите. Трябва да възстановим и укрепим демократичните устои на страната, на доверието в институциите и на държавността като цяло “, съобщи Карадайъ, представен от БГНЕС.
Според него COVID-кризата е направила очевидно „ същинското състояние на нещата “ в страната, които ръководещите се пробват да скрият с „ безсистемно предизборно харчене “.
В друга рецензия към властта Карадайъ съобщи още, че, съгласно него, даже Централната изборна комисия (ЦИК) е с противозаконен състав, защото Народното събрание е бил сезиран за противоречие със заеманата служба на неин член, само че не се е произнесъл.
 Георги Киряков: Отсъствието на Пеевски от листите отваря благоприятни условия пред Движение за права и свободи за коалиране Георги Киряков: Отсъствието на Пеевски от листите отваря благоприятни условия пред Движение за права и свободи за коалиране
" Изненадваща е неналичието на Делян Пеевски в листите на Движение за права и свободи, само че поради идните усложнения при съставянето на бъдещия съдружен ка...
„ Нека изпълнителната власт и държавните органи не се намесват в изборния развой и не употребяват средства от държавния бюджет за избори. Да спре предизборната акция от джипката. Призоваваме ЦИК и всички изборни комисии да съблюдават закона и с актовете си да подсигуряват честността на изборите “, прикани Карадайъ от парламентарната естрада.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР