От 10 до над 1000 лева може да струва развалянето

...
От 10 до над 1000 лева може да струва развалянето
Коментари Харесай

Врачки въртят страшен бизнес, развалят черни магии срещу 1000 лева

От 10 до над 1000 лв. може да коства развалянето на магия у нас. Бизнесът със заклинания за обич и раздяла процъфтява, като в последните години най-модерната техника е да се работи със фотоси от разстояние, написа „ Труд “, цитирайки движимости в занаята.

Оказва се, че най-скъпите са белите вълшебства за обич, както и черните за разлъка. Именно за такива вмешателства в ориста на хората най-често се търси помощта на врачки, ходжи и ясновидци.

„ В момента е доста съвременно да се работи от разстояние по фотография или посредством диалог, като в България магиите са най-силни “, безапелационен бе маг Ивайло. Заради това у нас идвали хора от другите енергийни центрове на планетата и по този начин усилвали магията си.

Заклинанията за обич и разлъка са най-търсени. „ Най-честите въпроси, които насочат към мен са – „ Имам ли магия, има ли проклинание и отрицателна сила “. Съответно хората най-често идват за повреждане на разнообразни вълшебства, както и за изработка на любовни ритуали “, описа за практиката си ясновидката Каролина Чолакова.

Думите й удостовери и маг Кристияна от Стара Загора, съгласно която най-често хората я търсят за повреждане на вълшебства за обич и за разлъка.

При направена магия има два метода – „ отрицателната сила да се отклони от жертвата и да се пренасочи към друг обект и второ, да се обезврежда с позитивна сила. Това е видяно от вътрешната страна.

А външно обезвреждането наподобява като обред, в който използваме способността на някои субстанции и водата да предават енергийна информация. Още по-просто казано – оказваме помощ си с вода, сол, захар, яйце и други неща, способни „ да поемат “ отрицателната сила или да я преобразуват “, посочи Чолакова.

По думите й ритуалите с яйце са от най-древните, те имат мощната поддръжка на предишния опит, насъбран като енергетика в ефира. „ Свалянето на магия с яйце стъпва на това, че негативите в човешката аура се гълтам от органични вещества “, уточни тя.

Магии се отстраняват и с молебствия, утвърждения и призовавания към Светлите сили да оказват помощ. Този вид обаче не е за всеки, безапелационни са хората, които се занимават с енергийни ритуали. Магията влияе върху здравето, кариерата, финансите, любовта, и продължава да е известен метод за справяне с проблемите.

„ Но за каквото и да е направена, тя напълно трансформира персоналния живот. Ако естественият живот на индивида ненадейно стартира да се разрушава, той се усеща зле, боледува, няма въодушевление, обгръща го незаинтересованост или нервност, очевидно върху пътя и ориста му са нанесени корекции “, уточни още екстрасенсът.

Цените за гледане на ръка, „ предсказание “ на бъдещето, разчитане на душевни проблеми не са закрепени. Редовни клиенти на ясновидци споделиха пред „ Труд “, че за един сеанс оставят по своя преценка сред 10 и 20 лв.. Понякога магьосниците са склонни да договарят за цената и да желаят огромни суми, предизвестяват опарили се от скъпи вмешателства.

Един от пострадалите на злонамерени врачки, поискал да запазим анонимността му, описа, че злите им практики повлияват и на здравословното положение. Така след един сеанс клиентът почнал да има проблеми с кръвното и получавал припадъци. След консултация с практикуващ доктор му били неразрешени визитите на всевъзможни баячки.

Внушителна група от “ходжи”, доста от които дами, оферират услугите си да скапват черни вълшебства. Най-силният им коз е, че преборват антични арабски проклятия с скришен език, кодиран в текстове от Корана. Любопитното е, че множеството от тях се оказват чисти българки, или най-малко с български имена, когато в дирите им влезе полицията.

Такъв е казусът с една от най-известните баячки – 29-годишната Ходжа Гюлшен от Пиринския край, която в действителност се споделя Николина Василева и е от град Златарица, Великотърновско. Тя се прочува след излъчвания по кабелна телевизия в Благоевград и 4 присъди за измами с над 20 000 лева, по които получава общо 5 години и половина.

Влиза да ла ги лежи през август 2016 година в Сливенския затвор. Година по късно основният прокурор Сотир Цацаров изиска дисциплинарно произвеждане против прокурора от Върховна административна прокуратура Тодор Мерджанов, който ходил да ходатайства в Сливен да се приключи присъдата на младата Ходжа Гюлшен, тъй като едното от децата є било болно.

Мерджанов бил другар с мъжа й, който също имал крими досие.

След няколко години мъртвило, в уеб страниците за магове още веднъж се появяват разгласи за чудесата на Ходжа Гюлшен. Възможно е тя към този момент да е излязла от пандиза, или да има последователка, която употребява името й.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР