От 1 юни до 17 юли ще бъде ограничено използването

...
От 1 юни до 17 юли ще бъде ограничено използването
Коментари Харесай

Ограничават полетите над Русия заради Световното по футбол

От 1 юни до 17 юли ще бъде лимитирано потреблението на въздушното пространство над съветските градове, в които ще се организира Световното състезание по футбол, оповестиха от Росавиация.

„ В рамките на реализирането на засилени ограничения за сигурност на въздушното пространство над градовете, участващи в Световната състезание по футбол – FIFA 2018, ще бъдат лимитирани полетите. Това се отнася и за местата, където ще отседнат футболните тимове, а също по този начин и подготвителните центрове”, прецизираха от ведомството.

За реализирането на полети над въпросните градове и места, самолетните компании би трябвало да получат съответните разрешителни от районните междуведомствени оперативни щабове по обезпечаване на сигурността за интервала на осъществяване на спортното мероприятие.

Световното състезание по футбол ще се организира на територията на Русия в интервала 14 юни-15 юли. Мачове ще се играят в Москва, Калининград,Сант Петербург, Волгоград, Казан, Самара, Саранск, Ростов на Дон, Екатеринбург и Сочи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР