От 1 юли 2020 г. Лидл България ще намали цените

...
От 1 юли 2020 г. Лидл България ще намали цените
Коментари Харесай

Лидл България намалява цените на 101 продукта от 1 юли

От 1 юли 2020 година Лидл България ще понижи цените на 101 продукта от своя подбор. Промяната в цените е вследствие на понижената Данък добавена стойност ставка, която ще влезе в действие от 1 юли и ще се отрази върху всичките бебешки храни и пелени под личната марка на веригата - Lupilu, пелени с марката Pampers, книги и други, попадащи в обсега на изменението на ЗДДС. Цените на съответните артикули ще бъдат изменени с разликата в ставката на Данък добавена стойност, която се понижава от 20% на 9%.

Като компания, която постоянно е била виновна и поредна в своите дейности, комерсиалната верига е първата, която реагира неотложно и афишира актуализация на цените в интерес на потребителя, директно след информацията за идно анонсиране на понижената Данък добавена стойност ставка.

В допълнение веригата ще понижи и цените на още редица артикули от своя подбор от разнообразни продуктови категории - самун, млечни артикули, салами и други С тази своя стъпка Лидл България има за цел да предложи на потребителите още по-голям избор от артикули на преференциални цени в тези към момента предизвикателни времена. Така, с изключение на по-ниски цени на всички бебешки храни, попадащи като стокови групи в изменението на ЗДДС, пелени и книги, клиентите ще могат да се възползват и от преференциални цени на хранителни артикули за цялото семейство.

*рекламна публикация
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР