От 1 януари 2023 г. в кралското семейство на Дания

...
От 1 януари 2023 г. в кралското семейство на Дания
Коментари Харесай

Как започна годината за принц Фредерик

От 1 януари 2023 година в кралското семейство на Дания настъпиха някои промени. Децата на по-малкия наследник на кралица Маргрете принц Йоаким към този момент не носят купите " принц " и " принцеса " - нещо, което виждаме на на датската монархия.
 Кралица Маргрете, принц Фредерик, принц Йоаким и къде ще прекарат Коледа датското кралско семейство
Датското кралско семейство - разграничено и за Коледа

Защо всеки ще чества на друго място

В същото време обаче годината стартира вдъхновяващо за престолонаследника. Принц Фредерик става патрон на Копенхаген като Световна архитектурна столица през 2023 година Решението столицата да бъде такава е на ЮНЕСКО и на Международната асоциация на архитектите.

Като подобен Фредерик ще взе участие в редица събития през годината, като първото е откриващата гала на архитектурната година на 17 януари в кметството на Копенхаген.

" Устойчиво бъдеще за всички " (Sustainable Futures - Leave No One Behind) e главната идея, която Копенхаген, принцът и архитектурният свят ще пазят през тази година. Кулминацията на събитията, свързани с архитектура в датската столица, ще е Световния конгрес по архитектура, който ще се състои там сред 2 и 6 юли, оповестяват от Royal Central.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР