От 1 януари 2021 г. във Великобритания ще има нова

...
От 1 януари 2021 г. във Великобритания ще има нова
Коментари Харесай

Точковата система за работа и учене във Великобритания ще заработи от 2021-а

„ От 1 януари 2021 година във Англия ще има нова имиграционна система, по която хора, които желаят да живеят, работят или учат във Англия, ще би трябвало да аплайват “. Това изясни посланикът на Обединеното кралство у нас Ема Хопкинс, която през днешния ден ще изнесе лекция пред студенти в Икономическия университет във Варна.

Новата система е точкова. Ще се получават точки да вземем за пример за познаване на британския език, това дали имате предложение за работа, каква би била заплатата. Освен това, ще има и пътека за по-лесно изкарване на разрешителни и визи за висококвалифицирани хора.

„ Англия разгласи, че българи ще могат да посещават Обединеното кралство за период до 6 месеца без да имат потребност да си изкарват виза, без значение дали за туризъм или къси бизнес пътувания ”, добави дипломат Хопкинс, представена от Българска телеграфна агенция.

Посланикът разяснява още, че не има вяра стопанската система на Англия да навлезе в криза след Брекзит и отпадането на съглашения с Европейски Съюз.

„ Ние сме с доста мощна стопанска система, със мощен пиедестал, със мощни обичаи във финансите и сме петата най-голяма в света. Обединеното кралство ще просперира и отсега нататък. Другата седмица ще стартират договарянията, а за Обединеното кралство е доста значимо да поеме надзор върху своята политика, и не търсим връзки с Европейски Съюз, които да попречат на това “, сподели още Ема Хопкинс.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР