От 1-ви юни 2020 г. Серчин Гирей поема ръководството на

...
От 1-ви юни 2020 г. Серчин Гирей поема ръководството на
Коментари Харесай

Серчин Гирей поема управлението на Байер зa Румъния, България и Молдова

От 1-ви юни 2020 година Серчин Гирей поема управлението на Байер за Румъния, България и Република Молдова от предшественика й Паскал Касекуел, който ще продължи активността си като Ръководител на веригата за доставки в Европа, Близкия изток и Африка за бизнес направлението КропСайанс.

Серчин се причислява към групата страни през септември 2017 година и от този момент управлява финансовите функционалностите в трите страни. Тя има тапия по Бизнес администрация и контролинг от Германия. Започва кариерата си в Байер през 1999 година в „ Счетоводство и финанси “ в Турция. През 2008 година става началник на „ Групово отчитане “ за Байер Турция и след 2 сполучливи години на тази позиция продължава професионалното си развиване в Байер АГ в Германия в „ Корпоративни финанси - съгласуваност на страните от район Европа “. През 2013 година Серчин се завърща в Турция и от 2014 година управлява счетоводния екип.

„ Това е време на смяна за всички нас, в това число за Байер, само че ние можем да гледаме напред с убеденост, тъй като нашите основи са доста солидни. Байер е водач в региона на науките за живота и ще продължи да обслужва фермери, пациенти и здравни експерти в Румъния, България и Република Молдова посредством своите посоки КропСайанс, Фармацевтични артикули и Безрецептурни продуки. Само няколко компании са позиционирани като Байер по този начин, че да способстват както за възстановяване на човешкото здраве, по този начин и за изхранването на възходящото международно население. Нашата компания се стреми към своите цели за стабилно развиване със същата безрезервност, коята поставя и за постигането на финансовите си цели. Ще останем правилни на нашата визия, изключително в този момент, когато сегашната рецесия усили значимостта на нашите действия в секторите на земеделието и опазването на здравето за цялата общност “, разяснява Серчин във връзка назначението си.

Местните интервенции на Групата страни доближиха оборот от над 335 милиона евро през 2019 година, от които направление КропСайанс има 62%, Фармацевтични артикули – 27%, а Безрецептурни артикули – 11%. С индустриалната база за семена в Синещ, Румъния, износът на семена на Байер за 2019 година доближи над 65 милиона евро. За Байер в трите страни работят над 480 чиновници, а главните офиси са в Букурещ и София. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР