От 1-ви март до 29-и юли ще бъдe изцяло прекъснато

...
От 1-ви март до 29-и юли ще бъдe изцяло прекъснато
Коментари Харесай

Движението на влаковете в участъка между Карлово и Антон ще бъде прекъснато за ремонт по железния път

От 1-ви март до 29-и юли ще бъдe напълно прекратено придвижването на влаковете, които минават в сектора от Подбалканската железопътна линия сред гарите Карлово и Антон. Причината за въведените промени са планувани от Директива за птиците НКЖИ огромни ремонтни действия по жп тунел „ Козница ” по отношение на осъществяването на обект: „ Рехабилитация на стоманения път, изкуствените уреди, оборудванията и устройствата на системата за електроснабдяване от железопътната инфраструктура в сектора Копривщица-Стряма от км. 100+525 до км. 106+337 с обща дължина 5812 метра “.

Във връзка с осъществяването на плануваните ремонтни действия, през посочения интервал няма да се движат нощните бързи влакове, които пътуват през Подбалканската железопътна линия по маршрута София-Варна-София. Спалните вагони, които се движат към композициите на тези влакове по направление София-Добрич-София и София-Варна-София, ще пътуват към състава на нощните бързи влакове по маршрута София-Варна-София през гара Горна Оряховица.

Всички пътнически и бързи влакове, които минават в сектора от Подбалканската железопътна линия сред гарите Карлово и Антон, ще се движат по маршрут София-Антон-София и Бургас-Карлово-Бургас. За пасажерите от тези влакове ще бъде обезпечен транспорт с рейсове в сектора на осъществяваните поправки сред гарите Карлово и Антон. За пътническите влакове по направлението София-Копривщица-София ще бъдат обезпечени рейсове в сектора сред гарите Антон и Копривщица.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР