От 1 септември поевтиняха туристическите услуги в Гърция. Това съвпада

...
От 1 септември поевтиняха туристическите услуги в Гърция. Това съвпада
Коментари Харесай

Морето в Гърция поевтиня, ето къде офертите са на 50%

От 1 септември поевтиняха туристическите услуги в Гърция. Това съответствува и с упования по гръцките курорти огромен брой посетители от България, написа " Български вести ".

Близките и познати дестинации още веднъж водят в избора на българите, оповестяват туристическите организации. Островите Тасос и Самотраки, както и Халкидики, са завладяни от българи и румънци, разясняват локалните медии.

Цените на множеството места са по-ниски с 30%, а има и хотели с 50 на 100 понижение. Увеличени в съпоставяне на предходната година са резервациите на българи на островите Санторини, Родос, Корфу и Крит.

Сънародниците ни са измежду туристите, които постоянно резервират в последния миг и не може да се предвижда техният интерес, разясняват туроператорите.

Министерството на здравеопазването на Гърция задължи хотелиерите да осведомят на няколко езика за риска от разпространяване на западнонилска тресчица, от която в страната до момента има 10 смъртни случая. Препоръчват се защитни средства против комари, предава pochivka.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР