От 1 октомври БНТ2 започва излъчването на ново телевизионно предаване

...
От 1 октомври БНТ2 започва излъчването на ново телевизионно предаване
Коментари Харесай

​Популярният влогър Крис Захариев води новото тв предаване Натисни F1 по БНТ2

От 1 октомври БНТ2 стартира излъчването на ново телевизионно предаване - „ Натисни F1 “. Кратките телевизионни уроци ще срещат на известен език феновете с опциите на новите технологии.



Всеки от 15-минутните епизоди ще предлага потребни препоръки за това какви пароли да избираме, с цел да защитим своя мобилен телефон или компютър, по какъв начин да повишим сигурността на безконтактната банкова карта, по какъв метод с няколко елементарни команди да подсигуряваме неприкосновеността на телефона си. Предаването ще предлага безвъзмездни приложения, които оказват помощ за отбягване на градските тапи или за насочване в разписанието на превоза, ще дава препоръки по какъв начин да обработим селфи или да създадем ефектно видео с мобилния телефон.

Своите рекомендации ще дават програмисти от разнообразни софтуерни компании, преподаватели по информатика, експерти по цифрова сигурност и влогъри.

Епизодите на просветителното предаване „ Натисни F1 ” ще бъдат налични както на уеб страницата на Българска национална телевизия, по този начин и във Facebook страницата на предаването,

Водещ на новото предаване на БНТ2 „ Натисни F1 “ ще бъде известният влогър Крис Захариев. Той е прочут на интернет потребителите със своя канал в YouTube, в който има над 65 000 почитатели, а видеосюжетите, които помества, събират над 4,5 милиона гледания.

Завършил е графичен дизайн в столичната профилирана гимназия за изобразителни изкуства „ Проф. Николай Райнов ”, учи постановка в НАТФИЗ. Споделя в обществените мрежи своя взор към събитията, хората и вълнуващите моменти, основател е на първия документален уеб сериал у нас - „ Да се изгубиш преднамерено “.



Гледайте „ Натисни F1 ” от 1 октомври в 17:15 часа по Българска национална телевизия 2!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР