От 1 до 10 септември 2019 г. в културния център

...
От 1 до 10 септември 2019 г. в културния център
Коментари Харесай

Световноизвестни музиканти се събират в „Двореца” за майсторски класове

От 1 до 10 септември 2019 година в културния център “Двореца ” в Балчик ще се организира шестото следващо издание на интернационалния музикален фестивал “Music Campus Balchik ” – майсторски класове и концерти.

Този план се организира под патронажа на съдружие “Култура край границата ”, както и с поддръжката на “Двореца ” и цели да даде опция на млади български създатели – музиканти, за срещи и изяви.

По време на тазгодишния формат, майсторските класове ще се водят от международно приети имена в региона на музиката, като Александру Гавриловичи, Швейцария /цигулка/ – артистичен шеф на фестивала, Ирина Гавриложици, Австрия, /оперно пеене/, Туула Халстром, Филандия /клавирен акомпанимент на оперно пеене/, Стефан Хаджиев, България /виолончело/, Марк Тотен, Холандия, /виола/ и Владимир Лакатос, Германия, /камерна музика/.Входът за всяка една от концертните вечери е свободен.

Съпътстващо мероприятие и на тазгодишното издание на музикалната демонстрация е изложбата “Знаци на звука ” на Стела Василева, която е експонирана в Каменна зала от 1 до 9 септември. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР