От 1 декември до 7 януари следващата година ще продължат

...
От 1 декември до 7 януари следващата година ще продължат
Коментари Харесай

Коледните базари в Стара Загора започват от 1 декември

От 1 декември до 7 януари идната година ще продължат коледните и новогодишните базари в Стара Загора.
13 дървени къщички с повърхност по 6 кв. м ще са ситуирани в парк “Пети октомври”, а в централната градска част базари ще има и на тротоарните площи пред магазин „ Боруй”, читалище „ Св. Климент Охридски”, някогашния магазин „ Битова химия” и пред Младежкия дом.
В западната част на града коледни базари ще са ситуирани северозападно от подлеза в кв. „ Три чучура “ център, южно от бул.
„ Цар Симеон Велики “ № 39 и северно от „ Цар Симеон Велики “ № 2. В кв. „ Железник” базарите ще има на ул. „ Загорка” до автобусна спирка № 1, на ул. „ Младост” до кафене „ Съни” и на ул. „ Ген. Иван Пашинов” до блок 37. В кв. „ Зора” базарът ще е на централния площад.
На коледните и новогодишни базари могат да се продават единствено детски играчки, дребни подаръчни комплекти, коледни аксесоари, скара, колбаси, вино и пакетирани захарни произведения. Забранена е продажбата на цигари и алкохолни питиета с фактически алкохолно наличие над 18 % vol, пиротехнически произведения и взривни субстанции, конфекция, трикотаж, долни дрехи и промишлени артикули.
Заявления за присъединяване в базарите ще се одобряват от 8:30 часа на 14 ноември до 17:30 часа на 28 ноември в това число в административните бюра. Таксите за употребената повърхност се заплащат в касите на административните бюра и на община Стара Загора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР