„От 1 април тази година размерът на обезщетението за отглеждане

...
„От 1 април тази година размерът на обезщетението за отглеждане
Коментари Харесай

Иван Ченчев: БСП е последователна във връщането на социалната държава


„ От 1 април тази година размерът на компенсацията за развъждане на дете до двегодишна възраст се усилва на от 650 на 710 лева, Ще напомня, че единствено преди близо половин година, преди да обвържем тази държавна помощ с минималната работна заплата, компенсацията беше 380 лева “.

Това съобщи ръководителят на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта и заместник-председател на Парламентарната група на Българска социалистическа партия Иван Ченчев по време на среща в Стара Загора, на която дружно с министъра на труда и обществената политика Георги Гьоков и народния представител Момчил Ненов показаха настоящите тематики, стоящи пред обществото и политиките, за които Българска социалистическа партия упорства в съдружното ръководство.

„ Българска социалистическа партия постоянно е упорствала за усилване ролята на страната и връщане на тази на обществената страна. Нашата политика е поредна. Парите за младежите, за децата и за спорта са нарастнали десетократно “, уточни Иван Ченчев.

„ Българска социалистическа партия има най-вече ограничения за поддръжка на младежите – един от образците: от тази година ще са безвъзмездни за родителите детските ясли и градините “, сподели ръководителят на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта.

Иван Ченчев, който е член и на Комисията по просвета и медии, добави, че бюджетът на националните медии е фрапантно повишен по отношение на предходната година.

Срещи като тази, които партията организира по места, са прекомерно потребни и те ще продължат, безапелационен бе зам.-председателят на Парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР