От 1 април 2020 г. Борислава Налбантова става изпълнителен директор

...
От 1 април 2020 г. Борислава Налбантова става изпълнителен директор
Коментари Харесай

Борислава Налбантова става изпълнителен директор на Девин ЕАД

От 1 април 2020 година Борислава Налбантова става изпълнителен шеф на Девин ЕАД. Борислава ще води екипа на компанията, който наброява над 500 души в цялата страна.  Тя се причислява към Девин АД през 2010 година като главен финансов шеф и взе участие в редица основни планове, в това число и продажбата на бутилиращата компания от американския капиталов фонд Advent на белгийската група Spadel през 2017 година

„ Имам удоволствието да поема управлението на чудесно синхронизиран екип, който е потвърдено насочен към резултатите. Това се удостоверява от обстоятелството, че Девин е обичана марка и компания за бутилирана вода в България и обществено виновен бизнес. Нямам подозрение, че въпреки и в непредсказуема обстановка като актуалната, всички чиновници на Девин и Атлантик Дивайн са мобилизирани и работят за превъзмогване на провокациите в тясно съдействие с  нашите сътрудници по цялата верига на доставка. Заедно сме подхванали ограничения за продължение на работата, с цел да обезпечим потребностите на крайните ни консуматори в тези изключителни времена “, коментира Борислава Налбантова във връзка новото си предопределение.

Преди да се причисли към Девин ЕАД, тя е заемала мениджърска позиция в консултантското звено на PwC България за района на Югоизточна Европа.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР