От 1 април 2018 г. Антоан Брюн ще поеме ролята

...
От 1 април 2018 г. Антоан Брюн ще поеме ролята
Коментари Харесай

Проктър и Гембъл назначи Антоан Брюн за вицепрезидент за Югоизточна Европа

От 1 април 2018 година Антоан Брюн ще поеме ролята на вицепрезидент на Проктър и Гембъл за Югоизточна Европа, като поема отговорността за стопанската и оперативната активност на компанията на 10-те пазара в района.

„ С вдъхновение се връщам в Европа, с цел да работя с необикновено надарената организация в Югоизточна Европа. ЮИЕ е значим район за P&G. Разнообразният географски обсег и размерът на бизнеса на P&G в тази част на света, както и опциите за напредък, които тези пазари оферират, значат, че е отлично P&G да е тук, “ сподели новият вицепрезидент.

Антоан Брюн се причислява към P&G през 1995 година във Франция, а кариерата му минава през разнообразни позиции в продажбите, маркетинга и мениджмънта. Антоан е заемал редица висши управителни длъжности, като е отговарял за доста международни пазари в цяла Европа, Близкия изток, Африка и Азиатско-тихоокеанския район. Преди да поеме новите отговорности в Югоизточна Европа, той e заемал поста вицепрезидент за Австралия и Нова Зеландия.

Антоан Брюн има значим принос за интервенциите на P&G на Азиатско-тихоокеанския пазар. Под негово управление бизнесът на P&G в Австралия и Нова Зеландия форсира своя напредък, като демонстрира мощни и широкообхватни резултати в стопанската и организационната активност.

Антоан Брюн е женен и има 1 щерка.

Антоан Брюн поема поста от Елена Кудряшова, която е назначена за вицепрезидент за Грижа за бебето в P&G Китай.

За Проктър и Гембъл

P&G обслужва потребителите по целия свят с един от най-силните портфейли от доверени, качествени, водещи марки, в това число Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Fairy®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Tide®. Общността на P&G включва интервенции в към 70 страни по света. Моля, посетете http://www.pg.com за последните вести и информация за P&G и нейните марки.

Редактор: Александър Коларов
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР