От 08:24ч днес до 12:53ч на 12 септември, Луната се

...
От 08:24ч днес до 12:53ч на 12 септември, Луната се
Коментари Харесай

Молитвите произнесени днес се сбъдват бързо

От 08:24ч през днешния ден до 12:53ч на 12 септември, Луната се движи на луфт. Нищо значително, значимо и ново не започвайте. Нещата ще вървят мъчно. Не подписвайте контракти, не купувайте нищо.

Луната е в символ Водолей до 12:53ч на 12 септември

Луната във Водолей носи разнообразни изненади, срещи с разнообразни хора. Подсъзнателно хората се тремят към независимост, предпочитание да се промени нормалното положение на нещата. Рутинната работа не се отразява добре, мъчно се вземат решения за ежедневните проблеми. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо. Интересите са ориентирани към новото, забавното, необикновеното. Хората в този момент са по-чувствителни и нервни, само че доброжелателни. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, информационни връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Продължава 12 лунен ден до 18:50ч на 11 септември (от 18:15ч на 10 септември)

12-ият лунен ден е време за схващане на себе си и на света. В този лунен ден е добре да разсъждавате върху единството, върху смисъла на живота. Добре е да отидете и да постоите в храм, черква или някъде измежду природата и да останете там в безмълвие и да мислите за вечността и кръговрата на живота. Ако можете да почувствате връзката си с Бога, с Вселената, тогава вътрешно можете да поискате всичко. Произнесените молебствия в 12-ия лунен ден се извършват доста по-бързо, тъй като през днешния ден самото небе се отваря и точно в него на всеки се раздава съгласно неговата религия. Включва се Божествената сила. Любовта и съчувствието проявени през днешния ден, са належащо изискване за осъществяването на вашите стремежи.

Денят носи триумф и шанс на този, който е кадърен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Този ден подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Обикновено минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно.

Благоприятно за общуването време. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да стигате до помирение. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за родители, по-стари родственици, навестете заболели другари.

Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в разногласия и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това положение за дълго. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за клетви за безмълвие и медитации, както и за молитвени практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, само че можете да си извършите лек масаж.

Сексът в дванадесети лунен ден би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, които имате, колкото деянията на обич, деликатност, добрина и схващане.

Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

Следва 13 лунен ден от 18:50ч на 11 септември до 19:20ч на 12 септември

25 безоблачен ден -Денят става за изясняване на връзките, за предоставяне и приемане на амнистия. Помирете се с неприятелите си. Подходящ е за молебствия. Благоприятни са фамилните събирания, както и всякаква работа и поправки по жилището. Прекарайте повече време вкъщи, с децата, с животните. Родителите безусловно би трябвало да прекарат 25 безоблачен ден дружно с децата си. Постарайте се да извършите техните молби и желанията им. Намерете време да пообщувате с домашните си любимци, поговорете им, помилвайте ги.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР