От 08.00 до 20.00 часа на 19.02.2022 г. се забраняват

...
От 08.00 до 20.00 часа на 19.02.2022 г. се забраняват
Коментари Харесай

Промени в организация на движението покрай паметник Васил Левски в София

От 08.00 до 20.00 часа на 19.02.2022 година се не разрешават престоят и паркирането на пътни транспортни средства, като се изключи колите на Българска национална телевизия и Национална гвардейска част на пл. „ Гина Кунчева ", показват от Столична община.

От 10.00 до 19.00 часа ще се стопира придвижването на пътни транспортни средства по бул. „ Васил Левски " сред ул. „ Оборище " и бул. „ Кн. Александър Дондуков ", единствено при нужда и по преценка на отдел „ Пътна полиция " при Столична дирекция на вътрешните работи.

От 10.00 до 19.00 часа на 19.02.2022 година се трансформират направления на:

- тролейбусите от линии №№ 1, 2 и 8 ще се движат от Пета градска болница/ж.к. Бъкстон/ж.к. Гоце Делчев по маршрутите до кръстовище бул. Васил Левски-бул. Цар Освободител, надясно по бул. Цар Освободител, надясно по бул. Евлоги и Христо Георгиеви, надясно по ул. Ген. Гурко, наляво по бул. Васил Левски и по маршрутите.

- тролейбусите от линии №№ 3, 4 и 11 ще се движат от УМБАЛ Св. Анна/ж.к. Дружба 1/2 по маршрутите до кръстовище бул. Цариградско шосе-бул. Цар Освободител-бул. Евлоги и Христо Георгиеви, наляво по бул. Евлоги и Христо Георгиеви, надясно по ул. Ген. Гурко, надясно по бул. Васил Левски, надясно по бул. Цар Освободител и по маршрутите.

- тролейбусите от линии №№ 1 и 3, минали преди затваряне на сектора към ж.к. Левски Г, ще се движат по маршрут: от бул. Владимир Вазов надясно по ул. Острово, по маршрута на тролейбусни линии №№ 2 и 4, не престават по ул. Васил Петлешков до ул. Ильо челник, наляво по ул. Ильо челник и наляво по бул. Владимир Вазов по маршрута до ж.к. Левски Г, двупосочно;

- тролейбусите от линии №№ 2 и 4 , минали преди затваряне на сектора към ж.к. Хаджи Димитър, ще се движат по маршрут: от крайната станция в ж.к. Хаджи Димитър, не престават по ул. Васил Петлешков до ул. Ильо челник, наляво по ул. Ильо челник и наляво по бул. Владимир Вазов по маршрута натролейбусни линии №№ 1 и 3 до ж.к. Левски Г, двупосочно;

- тролейбусите от линии №№ 8 и 11 , минали в сектора сред пл. Васил Левски и пл. Сточна гара преди затварянето, изчакват на пл. Сточна гара.

Тролейбусите от линии №№ 1, 2, 3, 4, 8 и 11 ще стопират на всички съществуващи тролейбусни спирки в променените сектори по маршрутите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР