От 07 до 09 юни на летище Лесново ще се

...
От 07 до 09 юни на летище Лесново ще се
Коментари Харесай

Силата и мощта на тежкотоварните автомобили отново ще стъпи на Летище Лесново

От 07 до 09 юни на летище Лесново ще се организира второто издание на ревюто Truck Expo. Марките DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, KARSAN, MAN, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS ще покажат най-новите си модели, технологии и съоръжение за камиони, рейсове и профилирани транспортни средства. За втора поредна година паралелно до тежките си събратя, ще застанат и лекотоварните машини на FORD, ISUZU, MITSUBISHI, PEUGEOT, VOLKSWAGEN и други, предопределени за товари до 3.5 тона, както и производителите на ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи за товарни коли, съоръжение и екипировка. За да добавят палитрата от артикули и услуги за транспортния отрасъл, измежду изложителите ще бъдат показани компании, които оферират сервизно съоръжение, аварийни елементи, гуми, масла, аксесоари и ко нсумативи, както и финансови удобства и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

Традицията ще бъде спазена и тази година със профилирания тест драйв, който ще даде късмет на всички експерти да се допрян до най-хубавите машини и да тестват опциите и удобствата на новите технологии и и съоръжение.

TRUCK EXPO 2018 се провежда от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България. Асоциацията съставлява автомобилния отрасъл у нас и сплотява 44 компании, представляващи 66 производители на моторни транспортни средства, както и техните представители на за територията на страната. Целта на ААП е да подкрепи развиването на автомобилната промишленост, техническите и екологичните стандарти, сигурността на придвижването и други Асоциацията е член на Международната организация на автомобилните конструктори – ОИКА, Европейската асоциация на автомобилните производители (АСЕА), КРИБ, БТПП, както и на Държавно-обществената консултативна комисия по сигурност на придвижването към Министерския съвет.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР