От 03.07.20 г. до 26.07.20 г. Музикалният театър играе за

...
От 03.07.20 г. до 26.07.20 г. Музикалният театър играе за
Коментари Харесай

Музикален театър на открито за най-малките

От 03.07.20 година до 26.07.20 година Музикалният спектакъл играе за най-малките си фенове обичаните им музикални приказки на откритата лятна сцена Кино „ Кабана ” в Парка на НДК. Гледайте мюзикълите за дребни и огромни: „ Ян Бибиян ” (3-ти юли, петък и 26-ти юли, неделя), „ Котаракът Шарл “ (4-ти юли, събота), „ Златното петле ” (10-ти юли, петък) и „ Да целунеш принцеса “ (12-ти юли, неделя и 24-ти юли, петък). Началото е от 11:00 ч.

Билетите се продават на уеб страницата https://tickets.musictheatre.bg/bg/calendar/2020-07 и на касата на Музикалния спектакъл. Два часа преди всеки театър - и в кино „ Кабана ”.

На 3-ти юли, петък и на 26-ти юли, неделя от 11:00 ч. в кино „ Кабана ” ще бъде показан мюзикълът за дребни и огромни „ Ян Бибиян ” от композитора Димитър Вълчев. Децата ще могат да проследят със спотаен мирис приключенията на палавника Ян Бибиян, който се сприятелява с дяволчето Фют и попада в подземното царство на злия вълшебник Мирилайлай. Режисьор на спектакъла е Явор Радованов. В основните функции гледаме: Боряна Йорданова (Ян Бибиян), Божанка Груева (Дяволчето Фют) и артистите Теменужка Трифонова, Георги Ханджиев, Димитър Павлов и други.

На 4-ти юли, събота от 11:00 ч. артистите на Музикалния спектакъл ще играят за своите най-малки фенове „ Котаракът Шарл “. Мюзикълът на Жул Леви е по приказката на Шарл Перо “Котаракът в чизми ”. Говорещият и остроумен котарак усърдно направлява Жан и му оказва помощ да се ожени за царската щерка. Двамата другари ще минат през доста трудности, само че дружно и с ария на уста. Режисьор на спектакъла е Калина Ангелова. В ролята на Котарака Шарл ще забележим Илона Иванова. Участват още Елица Красимирова (Натали), Румен Григоров (Пипо), Светлана Иванова (царицата), Лъчезар Лазаров (магьосникът) и други.

Само на 10-ти юли, петък, на лятна сцена кино „ Кабана ” от 11:00 ч. феновете ще могта да гледат „ Златното петле ”. Приказка за хитрата лисица и положителния сив вълк, който всички мислят за неприятен. Той би трябвало да отгледа Златното петле от яйцето, отмъкнато от Лисицата. Петлето назовава вълка собствен татко и за него той е най-хубавият, най-умният и най-смелият. Никой до момента не е обичал вълка и не го е карал да се усеща благополучен. Автор на музиката е Вячеслав Улановски, а режисьор е Юлия Маринова. В ролята на златното петле гледаме Зорница Дамянова. Участват още Тодор Велков (вълкът), Станимира Василева (лисицата) и артистите от Хора на Музикалния спектакъл: Таня Гошева, Ася Цветанова, Десислава Тодорова.

На 12-ти юли, неделя и на 24-ти юли, петък от 11:00 ч. в кино „ Кабана ” ще бъде сложена пиесата „ Да целунеш принцеса ” – мюзикъл на Юлиян Слабаков по приказката на Андерсен „ Принцесата и свинарят “. Автор на либрето е на Панчо Панчев – Дядо Пънч. Децата ще видят една занимателна история за капризната принцеса и принцът, който става свинар, с цел да й потвърди, че в живота по-ценни са същинските неща. В функциите вземат участие Людмила Козарева (феята на приказките), Александър Панайотов (принцът), Боряна Йорданова (принцесата), Юлия Маринова (графинята) и Александър Василев (императорът).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР