От 01.12. до 20.12. Меркурий, планетата на разума и комуникациите

...
От 01.12. до 20.12. Меркурий, планетата на разума и комуникациите
Коментари Харесай

Меркурий в стрелец до 21.12.2020! Тези три зодии ще забогатеят рязко

От 01.12. до 20.12. Меркурий, планетата на разсъдъка и връзките ще бъде директна в знака Стрелец, най-авантюристичния и оптимистичен знак от зодиака.

Много е евентуално през интервала някои от нас да се насочат към проучването на нови и забавни култури, посредством пътувания, книги или интензивно другарство с чужденци. Други ще извърнат съществено внимание на висшето си обучение или ще стартират да попиват познания на философска или различен тип тема, която ще им даде нов по-разширен взор над света и заобикалящата ги реалност.

Много по-малко от нормално ще виждаме детайлностите и незначителните елементи, тъй като ще търсим цялостната и цялостна картина и по какъв начин всички и всичко се вписва в нея.

През този интервал можем да чакаме да сме извънредно отзивчиви, любопитни и обзети от предпочитание за уголемение и развиване. Ще имаме блян да открием нови хоризонти и нов смисъл и цел в живота си.

Престоят на Меркурий в Стрелец основава положителни предпоставки за проучване на непознат език, водене на правосъдни каузи, явяване на изпити, сключване на контракти, покупко-продажба на парцели, пускане на активност или занимания с конни спортове.

Най-ползотворно ще се отрази интервалът на огнените знаци Стрелец, Лъв и Овен. Те ще бъдат извънредно харизматични и общителни и доста добре ще знаят, по какъв начин да вършат усещане на останалите, по какъв начин да превземат сърца и по какъв начин да печелят непознатите благосклонности и поддръжка.

Една част от тях ще се втурнат да реализират от дълго време умислен от тях план или ще започват ново начинание, което ще се окаже основно за бъдещото им развиване, други ще стартират или задълбочат връзка, трети ще разширят или обновят домовете си или ще се реалокират в ново по-просторно жилище.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци ще се стремят най-много да изяснят междуличностните си връзки и връзки. Периодът може да се окаже основен за тях, тъй като през него е допустимо най-сетне да съумеят да решат от дълго време тормозещ ги въпрос или спор касаещ половинката, фамилията или паралелна връзка в живота им.

Водните знаци Риби, Рак и Скорпион е добре да се ослушват за оферти или препоръки, тъй като някъде в обкръжението им може да има хора, които доста да могат да им оказват помощ за осъществяването на по нататъшните им проекти и разгръщането на капацитета им.

Земните знаци Козирог, Телец и Дева по всяка възможност ще са извънредно отзивчиви и пробивни, изключително по въпроси, които засягат финансовото им положение. Възможно е огромна част от тях да подписват контракти и покупко-продажби за облага или да си закупят скъпи и скъпи неща.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР