От 00:00 до 06:13ч – 29 лунен ден От 06:13

...
От 00:00 до 06:13ч – 29 лунен ден От 06:13
Коментари Харесай

Днешният ден символизира рогът на изобилието

От 00:00 до 06:13ч – 29 лунен ден

От 06:13 до 06:18ч – 1 лунен ден

От 06:18 до 07:34ч на 02.08. – 2 лунен ден

Меркурий от през днешния ден става пряк, макар че въздействието му ще продължи още 2-3 дни.

В 06:13ч настава новолуние в символ Лъв.

В това време Луната не се вижда въобще. Тя се намира на една линия сред Слънцето и Земята с неосветената си част към нас. Два дни преди и два ден след новолуние се назовават дните на Хеката. Времето се смята за тежко. В безлунните дни би трябвало да сме по-тихи от водата и по ниски от тревата. Смята се, че броди нечиста мощ по това време. Човешката сила е отслабена, виталността е покрай нулата. Сега хората са подложени най-вече на стрес, нервни разстройства и разнообразни болести, защото имунитета е снижен. Човек е податлив да демонстрира не най-хубавите черти от своя темперамент.

Не е зле да се съблюдава диета, да се прави вътрешно и външно ликвидиране, да се посети църковен храм. Добре е да има запалена свещ до вас върху пламъка, на която да се концентрирайте и да се концентрирате единствено върху хубави работи. Организмът в този момент е отслабен, не го преуморявайте. По време на новолуние интензивно се извеждат от организма нездравословните и ненужни субстанции. Тялото има потребност от доста течности, с цел да се избави от тях. Сега са потребни чайове и настойки от екологично чисти треви.

Много уместно е да се стартира лунната диета - в продължение на 24 часа от започване на новолунието, нищо не би трябвало да се яде, единствено течности се употребяват. Може чай и кафе, само че без захар.

По-добре да се откажете от интимни прекарвания. Организмът в този момент се намира в самокорекция и всякаква външна интервенция ще попречи на вярната конфигурация на вашия биокомпютър.

Луната е в символ Лъв - Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през днешния ден.

Доминиращ 2 лунен ден от 06:18ч на 1 август до 07:34ч на 2 август

Символ на деня е рогът на изобилието. Обърнете внимание на вярното приемане на даровете на деня. Необходимо е да се означи, че даровете на второто лунно денонощие идват единствено при тези, които са посветили предходният интервал на в детайли обмисляне. Това се явява по едно и също време като премия за свършената работа и първо тестване по пътя към постигане на задачите.

Ден за струпване на сила и осъзнаване на опциите. Един от най-отговорните дни на лунният месец. Сега залагаме капацитета и трендовете за развиване на обстановките в нашия живот до интервала на идващото новолуние. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Добре е да не се одобряват на външен проект дейни дейности. Трябва да се прояви разумност, добрина и благотворителност, да не се излъчва завист. Алчността и завистта в този ден са наказуеми. Всичко, което отдадете през днешния ден с наслада, ще ви се върне неведнъж.

Болести показали се през втори лунен ден би трябвало да се лекуват посредством билки и недояждане. Тези заболявания постоянно имат свойството да се връщат. Подходящо е за недояждане и начало на диета.

Този ден не е за бурни пристрастености, а за прояви на топлина и деликатност. Може да започнете промени в фамилията. Ако от дълго време сте забелязали, че е време да измененията нещо, то в този момент е този миг да го предприемете, изключително що касае и другите членове на фамилията. Всякакви новости, при рационално пояснение, ще бъдат признати без противодействие и възражения. Да се заобикалят споровете, защото лишават доста сила, нужна за други неща. Ако те стартират в този момент, ще продължат през целия месец. Ако чувствате злост към някого, това е предизвестие, че сте на неверен път.

Подстрижката усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. Не се учудвайте, в случай че след подстрижката косите ви стартират да се навиват.

Може да купувате единствено това, което ви е извънредно належащо.

Образите на сънищата ви могат да послужат като директно напътствие по какъв начин да действате, само че би трябвало да ги тълкувате вярно, а не да ги приемате безусловно. Сънищата биват съответни и ярки, което улеснява тълкуването им.

14 безоблачен ден –Денят е отдаден на всички страдащи души. Проявявайте повече обич, добрина и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се предлага да ухажвате, да се грижите и да нахраните животните, в това число бездомните. Добре е да раздавате дарове, да подавате лепта, самун и да се молите за душите на умрелите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР