От 00:00 ч. на 18 март 2020 г. временно се

...
От 00:00 ч. на 18 март 2020 г. временно се
Коментари Харесай

Забранява се влизането в България на лица от 17 държави

От 00:00 ч. на 18 март 2020 година краткотрайно се не разрешава влизането на територията на Република България на лица, идващи от Китай, Иран, Бангладеш, Индия, Малдиви, Непал, Шри Ланка, Испания, Италия, Република Корея, Северна Корея, Англия, Северна Ирландия, Франция, Германия, Нидерландия и Швейцария , като се изключи български жители, членове на фамилиите на български жители и лица със статут на непрекъснато и дълготрайно престояване на територията на Република България, както и членовете на техните фамилии. Информацията споделиха от Главна дирекция " Гранична полиция ".

Всички български жители и жители на други страни с непрекъснато, дълготрайно или дълготрайно престояване на територията на България и членовете на техните фамилии, които идват на границите на страната от посочените страни, се слагат под карантина за 14 дни.

За непознати жители - водачи на тежкотоварни коли, които влизат на територията на България от горепосочените страни, се ползва следната мярка: влизат на територията на Република България, разтоварват транспортираните артикули и неотложно напущат територията на страната, като времето на прекосяване не може да надвишава 24 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР