Освобождаването ми като директор на БЕХ има за цел овладяване

...
Освобождаването ми като директор на БЕХ има за цел овладяване
Коментари Харесай

Валентин Николов с коментар за уволнението си от БЕХ

" Освобождаването ми като шеф на БЕХ има за цел преодоляване на холдинга и енергетиката, а зад него се крият стопански и политически аргументи ", съобщи Валентин Николов пред bTV.

По думите му това е нов опит от „ същите персони “ за завладяване на сдружението.

На изключително съвещание в понеделник новоназначените от енергийния министър Андрей Живков членове на БЕХ са решили да освободят от поста единият от двамата изпълнителни шефове Валентин Николов и той към този момент да се управлява единствено от Иван Андреев.

„ Няма претекстове за отстраняването ми. Намериха нов метод за преодоляване, като почти същите персони са поставени в нарастването на борда на БЕХ. Опит за преодоляване на енергетиката, това е реалност “, сподели Николов.

„ Печалбата на БЕХ е 6-7 пъти по-голяма, 722 милиона лв.. Откъдето и да погледнете, БЕХ се развива доста добре “, посочи Николов.

Според него аргументите за отстраняването му са две – стопански, които целят преодоляването на БЕХ и политически, свързани с обстоятелството, че е бил народен представител от ГЕРБ.

За настояването на бизнеса за оставки в управлението на БЕХ поради високата цена на тока Николов показа, че " промишлеността е в правото си да желае на ниска цена електричество, само че у нас недостиг няма, за разлика от други страни в района, въглищните ни централи работят, а холдингът е комерсиално сдружение и не е отговорно за проблемите, които визират производителите ".

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР