Освободилият поста регионален министър Николай Нанков пожела успех на наследника

...
Освободилият поста регионален министър Николай Нанков пожела успех на наследника
Коментари Харесай

Новият регионален министър очерта три приоритета

Освободилият поста районен министър Николай Нанков пожела триумф на наследника си отпред на министерството Петя Аврамова и помоли да ѝ се дадат няколко дни да навлезе в работата. След като Народното събрание гласоподава измененията в кабинета " Борисов 3 " новият районен министър Петя Аврамова и досегашният Николай Нанков застанаха пред медиите преди формалното " предаване на щафетата " в Министерството.

" Щастлив съм, че оставям подредена къща на добър собственик като госпожа Аврамова ", сподели Нанков, представен от " Дарик ".

Той е уверен, че екипът на министерството със същите темпове ще продължи по целите от управническата стратегия. Нанков пожела триумф на Аврамова и изрази мнение, че тя ще се оправи " повече от добре ".

От своя страна Аврамова уточни, че има три целта, които ще държи да се съблюдават в работата: " успеваемост, качество и надзор ".

" За мен ще бъде безпределно скъпо да получа поддръжката на Нанков, който почитам и оценявам, ще бъде скъпо да получа опция да употребяваме неговите познания и опит. Разбира се, ще разгадавам на компетенциите, знанията и опита на всички чиновници в министерството ", сподели Аврамова. Тя добави, че е виновен човек, който ще се опира на знанията и опита на всички в сферата.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР