Освободиха задържаните в Скопие фенове на Левски. Глобите им са

...
Освободиха задържаните в Скопие фенове на Левски. Глобите им са
Коментари Харесай

Пуснаха задържаните в Скопие фенове на "Левски"

Освободиха арестуваните в Скопие почитатели на " Левски ". Глобите им са платени със събрани от последователи на клуба средства.

По-рано през днешния ден почитателите на " Левски " събираха пари, с цел да могат да платят санкциите на съидейниците си, надявайки се те да бъдат освободени, написа " 24 часа ".

Футболен почитател на „ Левски “ бе намушкан с нож при нахлуване в Скопие в четвъртък вечерта преди мача с " Шкупи ". Българинът е бил признат в болница със съществени пострадвания, само че лекарите са съумели да стабилизират положението му и няма заплаха за живота му.

Непосредствено преди мача имало и втори конфликт сред последователи на „ Левски “ и сред локалната полиция. Полицията в Скопие публично удостовери, че е задържала десетима български почитатели за нарушение на публичния ред преди мача сред " Шкупи " и " Левски ".

По информация на ведомството българите са показали нападателно държание към полицейски чиновници, командировани за запазване на реда на стадион „ Тоше Проески ”. Това се случило директно преди началото на мача от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите сред " Шкупи " и " Левски ".

Около 19.30 часа група български почитатели са нападнати. На фрагменти, публикувани от локална телевизия, се вижда по какъв начин поданици на квартал " Чеир " хвърлят кофи за отпадък по българските последователи и удрят техни коли.

Феновете са арестувани в полицейско ръководство и след цялостното документиране на случая ще им бъдат формирани съответните преписки. По неофициални информации арестуваните в македонската столица наши сънародници са сред 15 и 40.

" Левски " победи " Шкупи " с 2:0 на стадион " Тоше Проевски " в мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР