Освободете държавния резерв, оставете горивото на 2 лева!С такъв призив

...
Освободете държавния резерв, оставете горивото на 2 лева!С такъв призив
Коментари Харесай

Борисов към правителството: Освободете държавния резерв, оставете горивата на 2 лева!

Освободете държавния запас, оставете горивото на 2 лв.!

С подобен апел към сегашните ръководещи се обърна някогашният министър председател Бойко Борисов.

" Хора, освободете държавния запас, оставете горивата на 2 лв.. Вчера, откакто се уплашиха от Младежкия ГЕРБ, в Германия техният министър на стопанската система направи това, за което аз приказвам - освободи част от федералния запас, с цел да оправи пазара. В Германия ме чуха, те не ме чуха ", означи той.

" Кой външен фактор подвига цената, като всичко е българско? Наказателните процедури те ги направиха. Явно корупцията и гепенето е такова, че в " Булгаргаз " сме го видели, само че другото не го виждаме. В 2 часа през нощта кой прави договорка? Продават газта, а в това време Чирен го няма, Чирен е изпразнен! ", сподели Борисов в Търговище.

" Кирил Петков провокира суматоха в аптеките като сподели за " йонните таблетки ". При нараснала радиация се пие йод. Ако се задейства нуклеарната радиация, няма да го има земното кълбо, те вършат опашки пред аптеките за йод ",отбеляза някогашният министър председател.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава обиколката си в Североизточна България. След вчерашните си срещи с новите кметове на ГЕРБ в разградските села Йонково и Драгомъж, през днешния ден той беседва с актива на партията в Търговище.

Борисов бе приветстван от кмета на Търговище. Дарин Димитров посочи постигнатото при ръководството на ГЕРБ - възобновената инфраструктура, асфалтираните пътища в региона, ремонтираните и реновирани детски градини и учебни заведения, спортни площадки.

" ГЕРБ е единствената партия, която протяга ръка към всички хора в България - без значение дали са българи, турци, роми ", означи на собствен ред Гюнай Хюсмен от Исперих.

Думата взе Теменужка Петкова, някогашен енергиен министър и депутат от област Търговище.

" Всеки ден сме очевидци на политическата и управническата отпадналост на хората, които сега ръководят България. Един от най-провалените браншове е бранш " Енергетика " - който е извънредно значим за националната сигурност на България. Енергетиката касае въпреки това всеки от нас, по тази причина е извънредно значимо по какъв начин се ръководи този бранш. Помните през последните 7 години по какъв начин ние от Политическа партия ГЕРБ управлявахме този бранш - извънредно деликатно, с голяма угриженост към всички жители. С доста старания, с безрезервната поддръжка на премиера Борисов дружно успяхме да реализираме една резистентност - на цените, към 100 лв/мтвтч. Само през последните дни тази цена скочи до 700-900 лева Тази цена е доста висока. Очевидно всичките тези измами - със промяната на шефовете на КЕВР и " Булгаргаз " имат за цел да слагат свои хора. А новите не имат такава експертиза и това ще е пагубно за българския бизнес ", съобщи Теменужка Петкова.

" Жалкото е, че тяхното безхаберие ще бъде платено от всички нас. Управляват ни едни хора некомпетентни, които не милеят за своята татковина. Като виждам какво са научили в Харвард, аз се гордея, че съм приключила УНСС ", съобщи още тя.

Георг Георгиев, ръководител на Младежката конструкция на ГЕРБ съобщи, на собствен ред: " Както се оказа от през вчерашния ден, Младежката конструкция на ГЕРБ е " главният ценови регулатор " в тази страна. Което мен в известна степен ме ласкае, тъй като през вчерашния ден в едно телевизионно предаване и умишлен брифинг министър-председателят на тази страна сподели, че ние сме достигнали до 1 милион българи. И че ние от МГЕРБ сме провокирали ценови безпорядък. Явно дотам сме ги " докоснали ", че да излезе нощес в " Панорама " финансовият министър и да каже, че ни чакат 5 години затвор. Ако през вчерашния ден се забавлявах, през днешния ден съм много угрижен, тъй като тези хора, с цел да се стигне до такива пикове в говоренето им, очевидно са много уплашени. И те не са уплашени от МГЕРБ, а от личната си несръчност ".

" Господин Петков, очевидно вие освен не говорите добре британски, само че и не разбирате. Защото хората не се уплашиха от отсъствието на количества бензин, а тъй като нараства. Поскъпват питателните артикули, токът, газта ", добави той.

" Няма опрощение - месеци наред им обяснявахме какво ще се случи ", намеси се Бойко Борисов.

Георг Георгиев пусна малко клипче на американското предаване " Дейли шоу ", в което водещият Тревор Ноа упреква Кирил Петков в расизъм. В коментара си американският водещ отбелязва, че Петков прави разлика сред бежанците от Украйна и " тези, на които сме привикнали " - бежанците от Афганистан, Пакистан, Сирия. " Значи всички останали - с изключение на украинците, не са образовани, не са възпитани. И това е излъчено по една от най-популярните малките екрани в Съединени американски щати. Когато приказваме за толкоз фундаментални тематики, които касаят метода, по който се експонираме на интернационалната сцена, би трябвало да бъдем доста премерени ", разяснява Георгиев.

Думата взе някогашният министър председател Бойко Борисов.

" Още един път да ви кажа добър ден. И той е в действителност добър, тъй като на днешния ден се е родила щерка ми Вени. Да е жива и здрава! Много се изтеза, когато обикаляха с бесилки и ковчези към къщата ни. И тези " демократи " пристигнаха на власт ", съобщи Бойко Борисов.

Той посочи - от вчерашното изказване на Кирил Петков се оказа, че в България има две партии - ГЕРБ и Младежкият ГЕРБ.

Борисов сподели сравнителни таблици с цените на газ, които са нарастнали със 700% при ръководството на " Промяната " спрямо цените при ръководството на ГЕРБ.

Лидерът на ГЕРБ продължи сравненията с цената на тока от предходната година.

" На 4 март 2021 година е било 100,68 лева мгвтч, в този момент е 873,21 лева - 733% разлика. Кой ръководи по-добре? ", сподели още той. И прикани държавното управление да освободи държавния запас, и да оставят горивата на 2 лева

" Хора, освободете държавния запас, оставете горивата на 2 лв.. Вчера, откакто се уплашиха от Младежкия ГЕРБ, в Германия техният министър на стопанската система направи това, за което аз приказвам - освободи част от федералния запас, с цел да оправи пазара. В Германия ме чуха, те не ме чуха ", означи той.

Борисов съобщи, че имаме и въглища, и нуклеарно гориво, и заплатите са дело на българското държавно управление. " Кой външен фактор подвига цената, като всичко е българско? Наказателните процедури те ги направиха. Явно корупцията и гепенето е такова, че в " Булгаргаз " сме го видели, само че другото не го виждаме. В 2 часа през нощта кой прави договорка? Продават газта, а в това време Чирен го няма, Чирен е изпразнен! "

Той разяснява и абсурда с клипа, в който Петков е упрекнат в расизъм: " Не знам дали в Харвард разделят техните ученици по цвят на кожата, полова ориентировка? Ние в ГЕРБ всичко това сме го загърбили - всички сме човешки душички, Господ по този начин ни е основал. Това демонстрира мисленето им - да излезеш и да заплашиш деца с 5 години затвор. Вчера ми се видя смешно, обаче Томислав Дончев ми се обади и ми сподели - ти се смееш, но те към този момент арестуваха за 24 часа 16-годишни деца, които са снимали опашките на бензиностанциите. И ми светна една алена лампичка и споделих - Георг, Алгафето, излизате в конспиративност. Защото те проповядват фашизъм сега ", съобщи Борисов.

" Защо ми заплашваш младежите? С какво ти пречат? - Че са по-млади, по-умни, по-образовани... Нито една сфера няма, която да кажат: " Направихме повече ". Една година са на власт. Откраднаха 8 милиарда, поправиха се след това - били 4. А в това време - по половин милиард на седмица заем. Я да забележим по какъв начин си направиха предизборната акция уважаемите " ПъПъ " -та - единствено в Интернет, единствено с лъжливи вести, единствено с компромати ", разяснява Борисов.

" Та минете в конспиративност, ще ви носим прясно мляко и кашкавал от мандрата на Гюнай. Шумкари в 21 век. " Демокрацията ", която Радев и корупцията му доведоха ", пошегува се Борисов.

Той означи, че министър председателят е бил " погрешно нападнат " на Шипка: " И това е политиката на Радев. След като изчегъртаха ГЕРБ, систематичните празненство, разцепиха Българска социалистическа партия на две, в този момент със Стефан Янев, с който постоянно съм работил добре, оттук нататък не виждам по какъв начин тази ненавист сред хората ще изчезне. Когато по този начин тежко е разграничена страната, може умерено да предложите на Народното събрание вместо " Съединението прави силата ", да направи " Разединението прави слабостта ".

Борисов означи още: " Трябва да се заобичаме българите. Но те ни разединяват ".

" Кирил Петков провокира суматоха в аптеките като сподели за " йонните таблетки ". При нараснала радиация се пие йод. Ако се задейства нуклеарната радиация, няма да го има земното кълбо, те вършат опашки пред аптеките за йод ", означи той.

" И аз мога да съм " обществен " министър като излизам от басейна с Калина и ми влизат 18 бона в джобчето заплата ", съобщи Борисов.

" Ама Томислав нощес беше класа! Видяхте ли разликата нощес сред Томислав Дончев и Асен Василев? Класа! ", означи още той.

Тъкмо оправихме страната, пристигна " смяната " и ви върна в първи клас, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред актива на партията в Търговище.

" Колкото по-бързо си заминат, толкоз по-добре - вредите ще са по-малки ", сподели още той, като съобщи, че в този момент и да се върне ГЕРБ на власт, вересиите ще би трябвало да ги заплащат всички български жители.

" От казаното от през вчерашния ден от Кирил Петков и Асен Василев открих по неоспорим метод, че в България има две партии - ГЕРБ и Младежкия ГЕРБ. Щом може младежката организацията може да стигне един милион, макар че толкоз са ни гласоподавателите сега. Ако не беше далаверата с машините - толкоз щяха да са ", сподели още Борисов.

" Живи и здрави ми бъдете! И кураж, тайфа! ", съобщи в умозаключение Бойко Борисов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР