Освободеният зам.-изпълнителен директор на Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ) Калоян Костадинов,

...
Освободеният зам.-изпълнителен директор на Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ) Калоян Костадинов,
Коментари Харесай

Върнаха Калоян Костадинов във фонд "Земеделие"

Освободеният зам.-изпълнителен шеф на Държавен фонд „ Земеделие “ (ДФЗ) Калоян Костадинов, е върнат на работа. Той поема дирекция „ Договориране “, заяви шефът на фонда Васил Грудев.

Миналата седмица Костадинов бе задържан за 24 часа с още четирима висши чиновници след акция на спецпрокуратурата, а по-късно бяха пуснати под гаранция.

Основната причина за освобождението му от тази служба преди дни е, че Европа може да огледа с съмнение на фонда. Интересно по какъв начин ще погледнат от Брюксел на тази рокада. Дирекция "Договориране " работи доста отговорно и професионално, тъй като от нея значително зависят парите от еврофондовете.
Мястото му на началник-отдел се пази, защото е бил на изборна служба – зам.-директор. В мярката му се споделя, че не се изисква премахване от каквато и да е служба, т.е няма по какъв начин да има спор, разяснява Васил Грудев. Той посочи, че познава Костадинов като извънредно добър експерт, съзнателен и почтен специалист.

От 2014 година досега Костадинов работи в Държавна фирма „ Земеделие “ – РА. Бил е основен специалист в дирекция „ Договориране по използване на ограничения за развиване на селските региони “. От 2017 година до 3 юни 2019 година е шеф на дирекция „ Договориране по използване на ограничения за развиване на селските региони “. След това става зам.-шеф на мястото на Атидже Алиева - Вели, която влезе в Европарламента.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР