Освободеният в понеделник от Ботев (Пд) Иван Бандаловски бързо си

...
Освободеният в понеделник от Ботев (Пд) Иван Бандаловски бързо си
Коментари Харесай

Любо Пенев взе изгонения Бандаловски в отбора си

Освободеният в понеделник от " Ботев " (Пд) Иван Бандаловски бързо си откри нов тим. Треньорът на " Царско село " Любослав Пенев незабавно реши, че 33-годишният бранител ще е необходим на отбора му и футболистът беше притеглен. Според " Спортал ", персоналните условия на Бандаловски към този момент са контрактувани и остава той да бъде показан.

Бившият национал бе един от тримата, с които " Ботев " се раздели по гледище на треньора Ферарио Спасов, с цел да се подобряла атмосферата в клуба. Останалите двама бяха досегашният капитан на пловдивчани Лъчезар Балтанов и Антонио Вутов.

По-рано през днешния ден обаче Бандаловски се изрече много неласкаво за Спасов и за ситуацията в клуба. " Той (б.ред. - Спасов) нито един път не пое отговорност и не сподели нещата в очите. Разбрахме, че той не си е подал оставката в тима, а единствено пред малкия екран. Имаме информация и от други хора в клуба, че повода е огромната заплата, която взима господин Спасов. Той взима 15 000 лв., което е доста за българските стандарти. Не желае да напусне самичък, а да е уволнен поради огромна наказателна клауза. Този човек не си държи на думата и желае да упрекна различен за неговите несполуки. Спасов е един от най-големите виновници за протичащото се в тима. Горе-долу бяха добре нещата преди господин Самуилов (б.ред. - предходният притежател Георги Самуилов) да напусне. Г-н Караславов (б.ред. - прокуристът на клуба Асен Караславов) си е подал оставката, само че няма кой да му я одобри. Шансът е или господин Самуилов да се върне, или да пристигна някой спонсор. Сега няма никаква атмосфера в тима. Не знам какво желае да направи това ново управление ", съобщи Бандаловски пред " Спортал ".

Вутов също си набери бързо нов тим. Той подписа през днешния ден за три сезона с унгарския първодивизионен " Мезьокьовешд-Жори ". 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР