Освободеният предсрочно Джок Полфрийман, осъден за убийството на български студент,

...
Освободеният предсрочно Джок Полфрийман, осъден за убийството на български студент,
Коментари Харесай

Приятел на убития от Полфрийман български студент: Не смятам, че се е променил

Освободеният предварително Джок Полфрийман, наказан за убийството на български студент, не се е трансформирал. Това разяснява в студиото на „ 120 минути” Николай Минков - непосредствен другар на Андрей Монов.

В момента Джок се намира в центъра за чужденци в Бусманци и чака издаването на документи за идентичност.
Съдът за Полфрийман: Не е рисков за обществото, поправил се е Австралиецът желае да продължи да се бори за правата на лишените от независимост у нас
По думите на Минков наказаният в никакъв случай не се е извинявал за осъщественото закононарушение.

„ Оставa мъка след решението на съда, наказаният не е поправен, той отбягва въпроса за виновността си и повтаря свои версии, в никакъв случай не е казвал, че желае да се извини, усеща се част от конспирация”, съобщи още приятелят на Андрей.
Пасторът на Джок Полфрийман: Има право на втори късмет, тъй като осъзнава какво е направил "Той не отхвърля това, което се е случило. Иска обаче да каже, че не го е направил съзнателно ", сподели свещеник Иводор Ковачев
Според него сега, в който напусне границите на България, ще стартира още веднъж да приказва срещу правосъдната и затворническата ни система.

Австралийски медии също отразяваха предварителното освобождение на Полфрийман. В собствен репортаж телевизия „ 9 нюз” отбелязва, че мярката на българския апелативен съд е била изненадваща.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР