Освободени са всички пътници на автобус, които бяха взети за

...
Освободени са всички пътници на автобус, които бяха взети за
Коментари Харесай

Освободени са всички заложници в Луцк, похитителят е арестуван

Освободени са всички пасажери на рейс, които бяха взети за заложници от въоръжен мъж в Луцк, в западната част на Украйна, предадоха Българска телеграфна агенция и Франс прес.

"Всички заложници са освободени ", сподели във "Фейсбук " заместник-министърът на вътрешните работи Антон Гераченко.

Украинските управляващи оповестиха в началото за двайсетина пасажери, взети за заложници. Но Службата за сигурност на Украйна посочи след интервенцията по освобождението им, че те са били 16.

Нападателят пусна първо трима заложници - стара жена, младеж и бременна млада жена. След това са освободени останалите 13 души при интервенция на специфичните сили и на полицията, се споделя в официално съобщение на Службата за сигурност на Украйна.

Похитителят се е предал на полицията. "Мъжът, който взе заложници в рейс в Луцк, бе задържан ", сподели министерството на вътрешните работи в "Телеграм ".

Терористът в украинския град Луцк освободи трима заложници

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога извърши по-рано искане на похитителя и разгласява видео, в което прикани хората да гледат документалния филм от 2005 година "Земляни ", съобщи ДПА.

В него се преглежда употребата на животни за домашни любимци, за научни проучвания, за произвеждане на облекла и за храна.

Shots heard as bus passengers taken hostage in western Ukraine https://t.co/Vy6ScruGfM pic.twitter.com/Il2tjpnjSk
— Al Jazeera News (@AJENews) July 21, 2020
"Всеки би трябвало да гледа кино лентата от 2005 година "Земляни ", сподели Зеленски в шестсекундното видео, качено в обществената мрежа "Фейсбук ".

Според информация в медии мъжът е два пъти осъждан и е създател на онлайн книга на име "Философия на нарушител ".

Той е с душевен отклонения, заяви на брифинг след спецоперацията министърът на вътрешните работи Арсен Аваков, представен от ТАСС.

Мъж взе заложници в рейс в Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР