Освободената от американски затвор Мария Бутина заяви, че след процеса

...
Освободената от американски затвор Мария Бутина заяви, че след процеса
Коментари Харесай

Бутина: ФБР ми се извини, съдията също

Освободената от американски затвор Мария Бутина съобщи, че след процеса съдията ѝ се извинил, а преди този момент същото създали и от ФБР, и от прокуратурата, съобщи БГНЕС.

Maria Butina, the first Russian citizen convicted of crimes relating to the 2016 US election, has landed in Moscow a day after she was released from a federal prison in Florida and deported
— CNN Politics (@CNNPolitics)

" Те (ФБР. - Ред.) даже тогава ми се извиниха. Тогава прокурорът се извини и даже съдията сподели по време на процеса, че ѝ трябвали пет минути, с цел да разбере, че няма незаконен състав ", съобщи Бутина по телевизия „ Россия 1 “. Според нея през днешния ден американската правосъдна система работи на правилото „ в случай че има човек, ще се откри и член за обвиняване “.

Мария Бутина беше арестувана през юли 2018 година и наказана на 18 месеца за „ интрига за нелегално работа като задграничен сътрудник “. Тя се призна за отговорна, в противоположен случай щеше да бъде изправена пред доста години затвор. Срокът на наказването на рускинята изтече на 5 ноември, само че той бе понижен с 10 дни. Бутина беше депортирана в Русия в петък .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР