Освирквания и празни места по трибуните на Олд трафорд -

...
Освирквания и празни места по трибуните на Олд трафорд -
Коментари Харесай

Как "най-слабият" състав на "Юнайтед" накара "Олд трафорд" да се срамува

Освирквания и празни места по трибуните на " Олд трафорд " - такава беше ситуацията в сряда вечер в края на срещата сред " Манчестър юнайтед " и " Бърнли ". " Червените дяволи " изгубиха едвам за повторно на своя стадион от началото на сезона, само че провалянето с 0:2 сподели рецесията, в която се намира " Юнайтед ".

След 24 изиграни мача " алените дяволи " са на пето място в таблицата, на 30 точки зад водача " Ливърпул ", който даже има две срещи по-малко.

" Гледката на стадиона в края не беше приятна. Не беше по никакъв начин хубаво да виждаш отношението на почитателите, празните места, освиркванията. За първи път виждам такава конюнктура на " Олд трафорд ", сподели след срещата някогашният халф на отбора Дарън Флетчър.

Феновете, привикнали на победи, трофеи и купи, обаче имаха своето право да стачкуват. " Юнайтед " остава надалеч от топ 4, а също така, откогато мениджърът Оле Гунар Солкяр беше назначен за непрекъснато през март, отборът има повече загуби, в сравнение с победи – 12 против 11.

За същия този интервал " алените дяволи " са спечелили 42 от вероятни 96 точки във Висшата лига, което е по-малко от актива на тимове като " Уулвърхемптън ", " Кристъл палас " и " Евертън ".

Ситуацията на " Олд трафорд " излезе от надзор още по време на мача, когато почитателите на отбора скандираха против притежателите от фамилия Глейзър и изпълнителния шеф Ед Уудуърд. " Независимо какво мислят почитателите за Уудуърд не може да пожелаваш гибелта на някой човек ", възмути се коментаторът на BBC Radio 5 Йън Денис.

 Как
© Reuters

Според Флетчър и различен някогашен състезател на " алените дяволи " Рио Фърдинанд, актуалните футболисти на отбора се пречупват под тежестта на упованията. " Те не получават задоволително поддръжка от трибуните и това им въздейства, доста от тях не могат да покажат качествата си ", сподели Флетчър.

" Не мога да защитя никого, в последна сметка какъв брой пари бяха вложени? Тези хора, които ръководят би трябвало да погледнат деликатно обстановката и да създадат проект, само че аз не виждам сходно нещо. Срамно е ", сподели Фърдинанд и продължи: " Ужасно е, тъй като децата просто няма да желаят повече да носят екипа на " Юнайтед ".

Проблемите на " Юнайтед " се допълват и от обратнопропорционалното качество на тима и неговата стойност. Би Би Си пресметна, по какъв начин отборът, с който Солскяр разполага сега е най-скъпият в историята на клуба и коства 820 милиона паунда.

За съпоставяне при започване на предишното десетилетие съставът на сър Алекс Фъргюсън струваше единствено 238 млн. паунда, само че с него именитият шотландец завоюва две трофеи за три години.

Настоящият анализатор и някогашен британски национал Питър Крауч даже отиде по-далеч, като разказа актуалният отбор на " Юнайтед " като най-лошият, който той е виждал.

 Как
© Reuters

" Само вижте вариантите, които имаше на пейката Солскяр. Това е най-слабият им състав от 30 години. Не знам какво вършат в клуба, само че играчите, които пристигнаха в последните години смъкват равнището на тима ", сподели Крауч пред BT Sport.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР