Освирепял Канадски вълк нападна трима души в Бургас, докато стопанката

...
Освирепял Канадски вълк нападна трима души в Бургас, докато стопанката
Коментари Харесай

Освирепял Канадски вълк разкъсва бургазлии

Освирепял Канадски вълк атакува трима души в Бургас, до момента в който стопанката му седи подпряна на входната врата и следи острани жестоката драма.

Сцената се разиграла на 17 април 2020 година в кооперация в Бургас, написа в масивите на Районния съд, написа Флагман.бг.

Около 16 часа, бургаско семейство с букви А. изпращали посетители. Фамилията живеела на втория етаж, брачната половинка слязла с тях, с цел да им каже „ чао”.

Секунди откакто ги изпратил от вкъщи си, мъжът чул мощни писъци откъм от стълбището и незабавно се втурнал да види какво се случва.

Този миг видял по какъв начин Канадският вълк, благосъстоятелност на негова съседка от долния етаж, с букви К.С., нападнал брачната половинка му, гостенката и детето й.

Кучета ги хапело по краката, написа още в масивите на съда. Бургазлията сграбчил един чувал с облекла, който се намирал на етажа и го хвърлил към злобния псе, с цел да му отклони вниманието.

Кучето обаче нападнало и него, като го загризало за десния крайник в региона на подбедрицата и го свлякло от горните стълби до най-долните.

През цялото време стопанката на кучето седяла подпряна на касата на входната врата и гледала без да вземе отношение към протичащото се.

Когато кучето освободило от захапката си бургазлията прибрал дамите и детето в жилището и се обадил на тел. 112. На място пристигнала кола за спешна помощ и полиция.

Мъжът бил откаран в болница, където раната на крайници му била обработена и две седмици бил в отпуск по болест при домакински режим.

Справка демонстрира, че стопанката на освирепелия Канадски вълк била предупреждавана четири пъти от чиновници на Община Бургас да направи ветеринаромедицински паспорт и да сложи идентификационен микрочип на своето куче - на към 1 година, черно на цвят, мъжко.

От разпит на друга съседка ставало ясно, че канадският вълк е доста положително куче и не проявявало експанзия, даже твърдяла, че нахапаното семейство преди дни дразнело кучето.

Собственичката му била в неприятно здравословно положение и мъчно преносима. Пускала животното единствено в двора на къщата си за към 5-10 минути, а през останалото време било вързано.

Така изложените обстоятелства обаче не издържали в съда, тъй като в наказателното разпореждане съществували редица грешки – не били записани имената на потърпевшите от експанзията на кучето и в действителност към датата на издаването му животното имало паспорт, ваксина и микрочип, а здравното на потърпевшия бургазлия нямало доказателствена стойност.

Така собственичката на злобния канадски вълк се разминала с санкция от 100 лв., написа в решението на съда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР