Осветлението в два от най-посещаваните паркове в София - Южният

...
Осветлението в два от най-посещаваните паркове в София - Южният
Коментари Харесай

Ново осветление в два парка в София

О светлението в два от най-посещаваните паркове в София - Южният и Западният, е възобновено. Новината заяви кметът на София Васил Терзиев във Фейсбук. Планирано е до март 2025 година главните булеварди в столицата да бъдат осъвременени с LED осветяване, съобщи. 

„ Възложих да стартира работа по план за построяването на осветяване по алейната мрежа, която свързва Южен парк (в частта към бул. „ Аренсалски ” 125) със спирката на градския превоз на ул. „ Бяла църква ”. Това ще разреши свободното напредване на хората от квартала, които в този момент минават по заобиколен маршрут, с цел да избегнат тъмните алеи. Очаквам при започване на лятото да стартира построяването на новото осветяване ”, разяснява Терзиев.

По отношение на парк „ Заимов " обстановката с осветлението е много по-трудна поради извънредно неприятното и рисково положение на оборудванията, в това число и корозирали стълбове, разясни кметът на София. До края на месеца ще бъде квалифициран проект за планиране на осветителна мрежа и в парк „ Хиподрума ".



Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР