Осветлението на стадион "Царско село" вече е изградено ще от

...
Осветлението на стадион "Царско село" вече е изградено ще от
Коментари Харесай

Царско село тества електрическото осветление в контрола с Ботев Пд

Осветлението на стадион "Царско село " към този момент е построено ще от довечера стартират финалните проби, които ще завършат на следващия ден вечер по време на контролата на представителния тим с Ботев Пловдив, която започва в 18:30 часа. Тя е предпоследна инспекция преди старта на новия шампионат.

Още преди месец управлението на клуба дефинира дуела с "канарчетата " като мачът, в който осветлението ще премине заключителен тест. Рефлекторите на стадиона ще бъдат запалени още довечера и ще светят в идващите 24 часа.

Независимо, че контролата с Ботев ще бъда в светлата част на деня, осветлението ще работи от самото начало на дуела, пишат от Пресслужбата на Царско село.

Реконструкцията на стадион "Царско село " върви по проект, който би трябвало да разреши на спортното оборудване за получи лиценз за мачовете от Първа лига. Вече е построен и бранш В на стадиона, в който място ще заема гостуващата агитка. Капацитетът на стадиона за мачовете в елита е 1500 седящи места.

В началото на идната седмица управлението на клуба ще внесе в Лицензионната комисия към БФС всички нужни документи за лицензирането на клубното оборудване, с цел да може домакинските мачове на тима да се играят в комплекс "Царско село ".

"Вярвам, че сме изпълнили всички наставления на Лицензионната комисия. Надявам се стадионът да получи лиценз, с цел да може да играем домакинските си мачове на наш терен. Това е доста значимо за тим като Царско село. Изграждаме съвременна база, която желаеме да използваме по предопределение ", разяснява изпълнителният шеф на клуба Иво Андреевски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР