Осветлението е необходимо за всички домакинства, но със сигурност всяко

...
Осветлението е необходимо за всички домакинства, но със сигурност всяко
Коментари Харесай

LED осветление за вашата кухня и дом

Осветлението е належащо за всички семейства, само че сигурно всяко едно семейство желаят да заплаща по-малки сметки за ток, намирайки качествени и енергоспестяващи крушки.

Най-новаторското и модерно решение е LED осветлението, което е по едно и също време екологично, икономично, рентабилно и елегантно за всяко пространство.

Светодиодното осветяване има редица преимущества, само че първо измежду тях е ниската консумация на ток. LED крушка употребява 10 пъти по-малко ток спрямо елементарните халогенни крушки.

Доказано е, че това осветяване е най-трайното, което може да намерим на пазара, като устоя до 40% повече или сред 3 и 24 месеца според от модела.

LED крушките, за разлика от останалите, които ни оферират, не се нагряват. Максималната температура, до която доближават по-мощните модели, не надвишава 50-60 градуса при непрекъсната работа. При елементарните модели градусите не се качват над 30-40.

 LED осветяване за вашата кухня и дом

Дори и при светлинен поток и обща мощ от първия миг, не е нужно да се изчака няколко минути, до момента в който лампата включи, за разлика от доста газоразрядни лампи.

А за разлика от нажежаемите и газоразрядни крушки LED крушката е доста по-щадяща околната среда.

Името LED произлиза от light-emitting diode т.е. светлоизлъчващ диод. Той излъчва светлина при прекосяването на електричество през него. При множеството диоди от този вид светлината е монохроматична при закрепена дължина на вълната.

Дължината на вълната, а респективно и цветовете на предаваната светлина могат да варират от 700 нанометра до 400 нанометра, т.е. от алено до синьо-виолетово надлежно. Някой LED могат да излъчват талази в по-широк диапазон – над 830 нанометра, което е познато всеобщо като лъчение в инфрачервения набор.

Излъчваната светлина има голямо значение. Медицински проучвания са потвърдили, че луминесцентната светлина води до нараснала дразнимост на очите.

LED осветяване се предлага във всевъзможни размери и е елементарно за монтиране при всевъзможни повърхности и условия. Те ще наподобяват еднообразно добре както в кухнята, по този начин и в офиса или градината.

На българският пазар има много компании, които оферират LED осветяване. Ние се спряхме на krushki.com. Фирмата е от години на пазара, работи бързо и правилно. Можете да поръчате онлайн всевъзможни осветителни тела за вашето осветяване, като се възползвате от ежедневните им отстъпки и промоции.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР