Освещаването е по настояване на Костадин Костадинов, който не желае

...
Освещаването е по настояване на Костадин Костадинов, който не желае
Коментари Харесай

Свещеници осветиха стаята на „Възраждане“ в Народното събрание


Освещаването е по гледище на Костадин Костадинов, който не желае парламентарната група да употребява стаята, населявана преди този момент от Демократична България, преди тя да бъде осветена

Православни свещеници осветиха стаята на ПГ на „ Възраждане “ в постройката на Народното събрание, съобщи Българска телеграфна агенция.

Досега помещението се ползваше от „ Демократична България “.

Освещаването е по гледище на водача на партията Костадин Костадинов, който не желае парламентарната група да употребява стаята, населявана преди този момент от Демократична България, преди тя да бъде осветена от православен духовник.

Преди началото на новия парламент политическите сили се схванаха за разпределението на стаите и местата в пленарната зала. „ Възраждане “, която към този момент има 37 депутати, резервира досегашните си стаи и се разшири с още една, която преди беше на Демократична България.

Освещаването се извърши преди началото на днешния пленарен ден, в който се чака Росен Желязков от ГЕРБ-СДС да бъде определен за ръководител на 49-ото Народно заседание.



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР