Освен забавление, създателите на играта искат да доставят и усещане

...
Освен забавление, създателите на играта искат да доставят и усещане
Коментари Харесай

Героите в сингъл кампанията на Battlefield V ще говорят на собствените си езици

Освен развлечение, основателите на играта желаят да доставят и чувство за достоверност.
Още с анонса си на Battlefield V, DICE сътвориха дребна стихия в Интернет, поради показан афиш, на който паралелно до боец, изглеждащ като хипстър, имаше и съвременно изглеждаща жена с простатична ръка. Явно това пристигна допълнително на някои пуритани, само че въпреки всичко става дума за видеоигра, нали? Ако желае някой достоверност, постоянно може да опитва нещо като Armored Brigade, само че се колебая, че има доста измежду тези от критикарите, които биха се докоснали до игра от този вид.

Наскоро бе оповестена информация и ново видео към War Stories, сингъл акцията в Battlefield V. Студиото ни напомни и че две от историите са изключително забавни, защото една от тях ви води към заснежените хребети на Норвегия, а в друга ще влезете в ролята на немски боец. DICE търсят да създадат прекарването от „историите“ още по-впечатляващо и за това героите ще приказват на своя личен език. Това беше доказано от левъл дизайнера на играта в обществената мрежа Twitter.

„Всички герои във военните истории ще приказват на своя личен език“, написа Джеф Ганже. Той открехва и малко повече завесата, споделяйки, че едни от тях приказват на сенегалския вид на френски. Предполага се, че става дума за „историята“, която ще ни води в Африка.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР